Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δομή προσφέρει δωρεάν φροντίδα σε γυναίκες με καρκίνο

Δομή προσφέρει δωρεάν φροντίδα σε γυναίκες με καρκίνο

Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ εγκαινίασε «Το Σπίτι του ΜΑΝΑ», την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θέτοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, στη διάθεση των γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη.

Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ* εγκαινίασε «Το Σπίτι του ΜΑΝΑ», την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, θέτοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, στη διάθεση των γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, που χρειάζονται φροντίδα και υποστήριξη.

Όραμα του οργανισμού ΜΑΝΑ και της ιδρύτριας του Ράντα Καντουρ είναι να εμπνεύσει την ελπίδα σε κάθε γυναίκα που μάχεται ή έχει κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, καθώς και να εμφυσήσει τη θετική σκέψη και τη δύναμη της ζωής μέσα από την αγάπη του εαυτού της και του δεσμού της με την οικογένειά της.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ είναι ένα οίκημα διαμορφωμένο κατάλληλα, για να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας που θα βοηθήσουν στην αποκατάστασή της και την επανασύνδεση της κάθε γυναίκας με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Παράλληλα, η διαρρύθμιση και η διακόσμησή του προσομοιάζoυν με αυτή ενός ζεστού σπιτικού, ώστε να μεταδώσει στην κάθε φιλοξενούμενη την αίσθηση της χαλάρωσης, της φροντίδας, με πλήθος υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις δικές της ξεχωριστές ανάγκες, βάσει ιατρικής ένδειξης, με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

  • Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη
  • Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη
  • Διατροφικές Συμβουλές
  • Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος
  • Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης

Κατά την τελετή εγκαινίων της δομής, η κ. Καντουρ υπογράμμισε ότι «νιώθω πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που με τη δημιουργία του ΜΑΝΑ μπορούμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα όλες αυτές τις αγωνίστριες της ζωής, και να τις κάνουμε να αισθάνονται περήφανες για τον εαυτό τους».

Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας π[ου θα βρείτε στο www.manaorg.com.

* O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία νέα μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με αφορμή την προσωπική εμπειρία ιδρυτικού στελέχους του οργανισμού με τον καρκίνο του μαστού και τη νίκη της στη μάχη της με τη νόσο. Μέσα από αυτήν την προσωπική διαδρομή εντοπίστηκαν πολλά δύσκολα ζητήματα που επηρεάζουν σοβαρά την ποιότητα της καθημερινής ζωής των γυναικών με αποτέλεσμα τη δημιουργία του Οργανισμού που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

health.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024