Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δωρεάν ραντεβού σε γιατρούς για τη γυναικεία υγεία και ομορφιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το doctoranytime.gr προσφέρει μέχρι και τις 27 Μαρτίου δωρεάν ραντεβού, σε γιατρούς πέντε βασικών ειδικοτήτων που συνδέονται με την ομορφιά, τη ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας (γυναικολόγοι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, διαιτολόγοι και ψυχολόγοι).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το doctoranytime.gr προσφέρει μέχρι και τις 27 Μαρτίου δωρεάν ραντεβού, σε γιατρούς πέντε βασικών ειδικοτήτων που συνδέονται με την ομορφιά, τη ψυχική καισωματική υγεία της γυναίκας (γυναικολόγοι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, διαιτολόγοι και ψυχολόγοι).

Με το σύνθημα Anytime is the right time to take care of you!”, οι γυναίκες μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας, έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια σειρά από σημαντικές ιατρικές πράξεις σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ στο Shiseido Experience Center (Ερμού και Βουλής 17 στον 1ο όροφο), σε συνεργασία με το doctoranytime.gr.

Όποια γυναίκα επιθυμεί μπορεί να κλείσει το προσωπικό της ραντεβού online, γρήγορα και απλά μέσω του doctoranytime.gr στο 215 505005 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.doctoranytime.gr/Happywoman.

Το doctoranytime.gr αποτελεί μια καινοτόμο υπηρεσία στο χώρο της υγείας, μέσω της οποίας μπορεί οποιοσδήποτε να κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά με γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία ο χρήστης μπορεί να δει και να συγκρίνει τις διαθέσιμες ώρες ραντεβού του κάθε γιατρού και διαγνωστικού κέντρου, βιογραφικό και εμπειρία στον τομέα της ειδίκευσής του γιατρού, κόστος επίσκεψης και ιατρικών πράξεων,καθώς και αξιολόγηση από ασθενείς που έχουν επισκεφθεί συγκεκριμένους γιατρούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024