Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με επίκεντρο τη γυναίκα οι Wellness Women Days

Με επίκεντρο τη γυναίκα οι Wellness Women Days

Αφιερωμένο στην γυναίκα και σε όλα όσα την αφορούν, όπως η υγεία, η εργασία, η διατροφή, το fitness, η ευεξία και η ομορφιά, είναι το 2ο Wellness Women Days που πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο εμπορικό κέντρο River West.

Αφιερωμένο στην γυναίκα και σε όλα όσα την αφορούν, όπως η υγεία, η εργασία, η διατροφή, το fitness, η ευεξία και η ομορφιά, είναι το 2ο Wellness Women Days που πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο εμπορικό κέντρο River West.

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 20:00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 12:00 εώς 18:00 μ.μ., θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν θεραπείες αντιγήρανσης και να λάβετε έντυπο ενημερωτικό υλικό από το Medical Anti Aging Center.

To εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου θα κάνει δωρεάν Preventive Health Scan – Διαγνωστικό έλεγχος μικροθρεπτικών συστατικών του οργανισμού στο κοινό. Το Preventive Health Scan είναι μια νέα ταχύτατη διαγνωστική μέθοδος για τον εντοπισμό διαταραχών που σχετίζονται με την γήρανση. Η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση παθήσεων και διαταραχών του οργανισμού αποτελούν κρίσιμα σημεία στη σύγχρονη ιατρική. Ο έλεγχος της επάρκειας μικροθρεπτικών (βιταμινών, μετάλλων) και μακροθρεπτικών συστατικών (αμινοξέων), δίνει σαφείς ενδείξεις της κατάστασης του ασθενούς στον ειδικό.

Η έλλειψη βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετρηθεί με τη βοήθεια του Preventive Health Scan, αποτελεί προδιαθεσικό παράγοντα γήρανσης ωστόσο με την έγκαιρη και κατάλληλη αγωγή αναστρέψιμο.

Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ειδικούς να σας συμβουλέψουν και να σας προτείνουν θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου ή σώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας και να απολαύσετε μία από αυτές.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού και της Οστεοπόρωσης με την συμμετοχή των συλλόγων Αλμα Ζωής και του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Επίσης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για ευκαιρίες εργασίας και γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Όσον αφορά την ευεξία και την ομορφιά, θα πραγματοποιούνται λιπομετρήσεις και θα δίνονται συμβουλές διατροφής κατόπιν συμπλήρωσης ερωτηματολογίων.

Ακόμη, θα προσφέρονται δωρεάν μακιγιάζ, συμβουλές ομορφιάς καθώς και χαλαρωτικό μασάζ από ειδικούς θεραπευτές.

Το event θα εμπλουτιστεί με happenings oπως επιδείξεις προγραμμάτων και συμβουλές fitness από την γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, χαλαρωτική Yoga με τη Νίκη Πετρουλάκη, Zumba, ασκήσεις/παιχνίδια για μητέρες και παιδιά και επίδειξη αυτοάμυνας.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024