Ενδομητρίωση, ο αόρατος εχθρός της γονιμότητας
Άραγε στη σύγχρονη εποxή, όπου τα διαγνωστικά μέσα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις ζευγαριών που δεν γνωρίζουν τον λόγο της υπογονιμότητάς τους; »
Πρόγραμμα προαγωγής μητρικού θηλασμού στην εργασία
Από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas
Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό «Πρόγραμμα Προαγωγής Μητρικού Θηλασμού», το οποίο στοχεύει στη συνέχιση του μητρικού θηλασμού μετά την επιστροφή των γυναικών στην εργασία τους. »
Διαβάστε επίσης - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Με επίκεντρο τη γυναίκα οι Wellness Women Days
Αφιερωμένο στην γυναίκα και σε όλα όσα την αφορούν, όπως η υγεία, η εργασία, η διατροφή, το fitness, η ευεξία και η ομορφιά, είναι το 2ο Wellness Women Days που πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο εμπορικό κέντρο River West. »
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Φροντίστε τα πόδια σας, τον καθημερινό σύμμαχό σας
Η σύγχρονη γυναίκα είναι ταυτόχρονα σύζυγος, μητέρα, νοικοκυρά και εργαζόμενη. Ο ρόλος πολλαπλός καθημερινά και πολύ δύσκολος. Φροντίζει από πολύ νωρίς να είναι χαμογελαστή, ευδιάθετη, να έχει την φροντίδα της οικογένειας από το πρώτο ξεκίνημα της ημέρας έως αργά το βράδυ. »
Στις 8 και 9 Μαρτίου το 5o φεστιβάλ για τη γυναίκα
Δύο ημέρες αφιερωμένες στη γυναίκα, τη δύναμή της, την ευαισθησία της, τη μαγεία της και τέλος τη χαρά που μπορεί να προσφέρει και να λάβει διοργανώνονται το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαρτίου, στον Πολυχώρο Pure Bliss στην Αθήνα. »
Τρεις προληπτικές εξετάσεις για γυναίκες σε ειδική τιμή
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το Σάββατο 8 Μαρτίου, ο Όμιλος Υγεία γιορτάζει μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει μία μαστογραφία ή ένα υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης στην τιμή των 15 ευρώ η κάθε εξέταση. »
Προγραμματίστε μια γυναικολογική εξέταση και τεστ Παπ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας γυναικείου πακέτου πρόληψης, το οποίο περιλαμβάνει Γυναικολογική εξέταση και Τεστ Παπανικολάου, στην τιμή των 30 ευρώ. »
Τέλος στα κολπικά προβλήματα με Gynofit
Αν υποφέρετε από πόνους κατά την επαφή και ξηρότητα στον κόλπο λόγω εμμηνόπαυσης, ορμονικών διαταραχών, καπνίσματος, άγχους ή λήψης φαρμάκων, το Gynofit Kολπικό Ενυδατικό Gel, θα σας ανακουφίσει άμεσα και με φυσικό τρόπο. »
Στο αέναο «κυνήγι» για το ιδανικό στήθος οι περισσότερες γυναίκες
Περισσότερες από 1.750.000 γυναίκες παγκοσμίως υποβλήθηκαν σε πλαστική για βελτίωση του στήθους τους το 2011, ενώ πάνω από το 40% του γυναικείου πληθυσμού, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είναι σήμερα ικανοποιημένες από την εμφάνιση του, σύμφωνα με στατιστικές μελέτες. »
Μεγαλώνει το χάσμα του προσδόκιμου ζωής των γυναικών στις φτωχές και πλούσιες χώρες
Αν και το προσδόκιμο της ζωής των γυναικών έχει αυξηθεί, το χάσμα μεταξύ γυναικών στις φτωχές και στις πλούσιες χώρες διευρύνεται και μπορεί να διευρυνθεί περαιτέρω εάν δεν υπάρξει βελτίωση στη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: