Κίνδυνος πρόωρου τοκετού για τις γυναίκες με τραυματικά παιδικά χρόνια
Δια βίου επίπτωση
Τα στρεσογόνα γεγονότα κατά την παιδική ηλικία ενδεχομένως να αυξάνουν το κίνδυνο της γυναίκας να αποκτήσει πρόωρο νεογνό, υποστηρίζουν καναδοί ερευνητές σε άρθρο τους στο επιστημονικό έντυπο BMC Medicine. »
Οι ηλικιωμένες αδυνατούν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα του καρκίνου μαστού
Έλλειμμα γνώσης
Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αδυνατούν να εντοπίσουν τα πρώιμα σημάδια του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση, γεγονός που συνεπάγεται σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους. »
Διαβάστε επίσης - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Προσφορά προγεννητικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down
Εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου σε ειδικές τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, προσφέρει η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου. »
Γυναικολογικές προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για γυναίκες σε προνομιακές τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών την εβδομάδα 9-13 Μαρτίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. »
Προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις υγείας σε προνομιακή τιμή
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 8 Μαρτίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ γιορτάζει μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων σε ειδικές τιμές. »
Διαγνωστικές εξετάσεις σε ειδικές τιμές με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας
Η Ευρωκλινική Αθηνών, στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, αναδεικνύει τη σημασία της ποιοτικής φροντίδας υγείας με το μήνυμα «Πρώτα απ’ όλα, Γυναίκα» και προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων σε ειδικές τιμές. »
Δωρεάν ραντεβού σε γιατρούς για τη γυναικεία υγεία και ομορφιά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το doctoranytime.gr προσφέρει μέχρι και τις 27 Μαρτίου δωρεάν ραντεβού, σε γιατρούς πέντε βασικών ειδικοτήτων που συνδέονται με την ομορφιά, τη ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας (γυναικολόγοι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, διαιτολόγοι και ψυχολόγοι). »
Τα «μυστικά» της Κρυοσυντήρηση για την επιτυχημένη Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή
Η υπογονιμότητα αποτελεί μια σύγχρονη «μάστιγα», αφού αφορά περισσότερα από 80 εκατομμύρια ζευγάρια, παγκοσμίως. Ο Δρ Βασίλειος Αθανασίου Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, MD, Ph.D., μας απάντησε σε τρία καίρια ερωτήματα για την Κρυοσυντήρηση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.
»
UNICEF: Μηδενική ανοχή στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων
Στις 19 από τις 29 χώρες όπου εφαρμόζεται η πρακτική της αποκοπής/ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων των γυναικών, τα περισσότερα κορίτσια και γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να τερματιστεί. Γι' αυτό η UNICEF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη της πρακτικής αυτής και υπενθυμίζει ότι η 6η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μηδενικής ανοχής στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων. »
Ο τρόπος ζωής της μητέρας επηρεάζει το μελλοντικό σωματικό βάρος των παιδιών
Οι γυναίκες που είναι υπέρβαρες ή έχουν ανθυγιεινό τρόπο ζωής πριν την εγκυμοσύνη έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδί που θα εξελιχθεί σε παχύσαρκο, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The American Journal of Clinical Nutrition. »
Περισσότερες ειδήσεις


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: