Δωρεάν σεμινάρια μητρικού θηλασμού - Δηλώστε συμμετοχή
Ευρωκλινική Παίδων:
Η Ευρωκλινική Παίδων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου 2015, δωρεάν σεμινάρια με ομιλήτρια την Παιδίατρο - Αναπτυξιολόγο Κάτια Σοφιανού, διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλο γαλουχίας IBCLC. »
Η έλλειψη ύπνου μειωνει την ερωτική διάθεση των γυναικών
Μετά την εμμηνόπαυση
Οι γυναίκες που κοιμούνται λιγότερες ώρες παρουσιάζουν επίσης και λιγότερη ερωτική διάθεση μετά την εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης στο Λας Βέγκας. »
Διαβάστε επίσης - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Προσφορά για το Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον  Καρκίνου Μαστού
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης και τον Καρκίνου του Μαστού, προσφέρει από τις 5 έως τις 23 Οκτωβρίου, τη νέα εξέταση της Προληπτικής Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, στην τιμή των €70 (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του φαρμάκου). »
Η μπίρα προστατεύει τις γυναίκες από το έμφραγμα
Οι γυναίκες που πίνουν μπίρα μία έως δύο φορές την εβδομάδα, έχουν 30% μικρότερο κίνδυνο να υποστούν έμφραγμα, σύμφωνα με σουηδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Scandinavian Journal of Primary Health Care. »
Πόσες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να κάνει μια γυναίκα;
Εκατομμύρια ζευγάρια ανά τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας, όχι μόνο λόγο προχωρημένης ηλικίας, αλλά και εξαιτίας άλλων παραγόντων. Η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί μια ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή. Ωστόσο, συχνά ανακύπτει το εύλογο ερώτημα, σε πόσους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να υποβληθεί μια γυναίκα; Μπορεί ένας μεγάλος αριθμός προσπαθειών να επηρεάσει την υγεία της; »
Γιατί πολλές γυναίκες δεν κάνουν θεραπεία για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης;
Πολλές γυναίκες με σοβαρά εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα δεν υποβάλλονται σε ανάλογη θεραπεία, παρά τις αποτελεσματικές και ασφαλείς εναλλακτικές που έχουν, σύμφωνα αυστραλιανή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Menopause. »
Κίνδυνος πρόωρου τοκετού για τις γυναίκες με τραυματικά παιδικά χρόνια
Τα στρεσογόνα γεγονότα κατά την παιδική ηλικία ενδεχομένως να αυξάνουν το κίνδυνο της γυναίκας να αποκτήσει πρόωρο νεογνό, υποστηρίζουν καναδοί ερευνητές σε άρθρο τους στο επιστημονικό έντυπο BMC Medicine. »
Οι ηλικιωμένες αδυνατούν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα του καρκίνου μαστού
Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αδυνατούν να εντοπίσουν τα πρώιμα σημάδια του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση, γεγονός που συνεπάγεται σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους. »
Προσφορά προγεννητικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down
Εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου σε ειδικές τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, προσφέρει η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου. »
Γυναικολογικές προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για γυναίκες σε προνομιακές τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών την εβδομάδα 9-13 Μαρτίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. »
Περισσότερες ειδήσεις


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: