Προσφορά προγεννητικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down
Από τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ
Εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου σε ειδικές τιμές, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, προσφέρει η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, από τις 23 έως τις 27 Μαρτίου. »
Γυναικολογικές προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών
Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για γυναίκες σε προνομιακές τιμές προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών την εβδομάδα 9-13 Μαρτίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. »
Διαβάστε επίσης - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις υγείας σε προνομιακή τιμή
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 8 Μαρτίου, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ γιορτάζει μαζί με όλες τις γυναίκες και προσφέρει πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων σε ειδικές τιμές. »
Διαγνωστικές εξετάσεις σε ειδικές τιμές με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας
Η Ευρωκλινική Αθηνών, στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, αναδεικνύει τη σημασία της ποιοτικής φροντίδας υγείας με το μήνυμα «Πρώτα απ’ όλα, Γυναίκα» και προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών εξετάσεων σε ειδικές τιμές. »
Δωρεάν ραντεβού σε γιατρούς για τη γυναικεία υγεία και ομορφιά
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το doctoranytime.gr προσφέρει μέχρι και τις 27 Μαρτίου δωρεάν ραντεβού, σε γιατρούς πέντε βασικών ειδικοτήτων που συνδέονται με την ομορφιά, τη ψυχική και σωματική υγεία της γυναίκας (γυναικολόγοι, δερματολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι, διαιτολόγοι και ψυχολόγοι). »
Τα «μυστικά» της Κρυοσυντήρηση για την επιτυχημένη Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή
Η υπογονιμότητα αποτελεί μια σύγχρονη «μάστιγα», αφού αφορά περισσότερα από 80 εκατομμύρια ζευγάρια, παγκοσμίως. Ο Δρ Βασίλειος Αθανασίου Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, MD, Ph.D., μας απάντησε σε τρία καίρια ερωτήματα για την Κρυοσυντήρηση στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.
»
UNICEF: Μηδενική ανοχή στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων
Στις 19 από τις 29 χώρες όπου εφαρμόζεται η πρακτική της αποκοπής/ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων των γυναικών, τα περισσότερα κορίτσια και γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να τερματιστεί. Γι' αυτό η UNICEF καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξάλειψη της πρακτικής αυτής και υπενθυμίζει ότι η 6η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μηδενικής ανοχής στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων. »
Ο τρόπος ζωής της μητέρας επηρεάζει το μελλοντικό σωματικό βάρος των παιδιών
Οι γυναίκες που είναι υπέρβαρες ή έχουν ανθυγιεινό τρόπο ζωής πριν την εγκυμοσύνη έχουν πενταπλάσιες πιθανότητες να αποκτήσουν παιδί που θα εξελιχθεί σε παχύσαρκο, σύμφωνα με βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The American Journal of Clinical Nutrition. »
Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ιερά Πύελος και καρκίνος»
Στην «ιερά πύελο» που φυλάσσει την αναπαραγωγική και γενετήσια λειτουργία, στους καρκίνους που εκδηλώνονται σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, στη θεραπεία τους, αλλά και στην αναγκαιότητα διασφάλισης της ομαλής συνεργασίας των εμπλεκομένων ειδικοτήτων, εστιάζει επιστημονική ημερίδα με θέμα « Ιερά Πύελος και Καρκίνος» που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρία ΑΚΟΣ, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, στην Αθήνα. »
Δωρεάν τεστ Παπ με αφορμή την Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Τραχήλου της μήτρας
Με αφορμή την Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας, η Γενική, Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ προσφέρει δωρεάν τεστ Παπανικολάου σε όσες γυναίκες το επιθυμούν. »
Περισσότερες ειδήσεις


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: