Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Aντιγήρανση με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής
Συμφώνα με τις αρχές της κβαντικής φυσικής, οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά φορτισμένα όντα και χρειαζόμαστε οξυγόνο για να εξασφαλίσουμε το αρνητικό φορτίο που απαιτεί ο οργανισμός μας για τη βιολογική του ισορροπία. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ύπαρξη μας και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του οργανισμού μας. »
Τι πρέπει να προσέχουν το καλοκαίρι οι ασθενείς με αρτηριοπάθεια κάτω άκρων;
Ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όπου τα πόδια είναι περισσότερο εκτεθειμένα σε μικροτραυματισμούς, θα πρέπει να είναι οι ασθενείς που πάσχουν από περιφερική αρτηριοπάθεια των κάτω άκρων. »
Αναίμακτη αντιμετώπιση της κήλης των αθλητών
Μια αναίμακτη τεχνική αντιμετώπισης της κήλης των αθλητών παρουσίασε ομάδα ελλήνων επιστημόνων στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Γόνατος στο Τορόντο του Καναδά. »
Αναζωογόνηση του προσώπου με αυτόλογη μεταμόσχευση αυξητικών παραγόντων
H Δερματολογία ενσωματώνει ολοένα και πιο σύγχρονες θεραπείες βιοτεχνολογίας με παρασκευάσματα απόλυτα ασφαλή, ενώ ταυτόχρονα και εξελικτικά χρησιμοποιεί τον πλούτο που προέρχεται από τον ανθρώπινο οργανισμό κάνοντας συλλογή και εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στο πλάσμα του αίματος. »
Μετρήστε τα ιχνοστοιχεία και τα βαρέα μέταλλα στον οργανισμό σας
Το Oligoscan, είναι μια πολύ πρόσφατη επαναστατική μέθοδος ψηφιακής φασματομετρίας που εκτιμάει άμεσα και αναίμακτα, την βιοδιαθεσιμότητα όλων των σημαντικών για την υγεία μετάλλων, των ιχνοστοιχείων και βαρέων μετάλλων, μόλις σε 7 λεπτά. »
Πιείτε περισσότερο νερό και χάστε περισσότερα κιλά
Τα άτομα που πίνουν πολύ νερό όταν κάνουν δίαιτα χάνουν περισσότερα κιλά, σύμφωνα με ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The American Journal of Clinical Nutrition. »
Εξατομικευμένη θεραπεία: Η «φυσική» προσέγγιση της Ιατρικής
Ο Δρ Μιχαήλ Παπαχαραλάμπους μας μιλά για την εξειδίκευση του στην Ειδική Παθολογία που έστρεψε την προσοχή του στην Προληπτική Ιατρική, εστιάζοντας στην αντιγήρανση, τη φυσική θεραπεία για την κούραση, την ημικρανία, την ινομυαλγία, τη χοληστερόλη, τις διανοητικές και ορμονικές διαταραχές. »
Ερευνητικό πρωτόκολλο για τον προσδιορισμό της βιολογικής ηλικίας
Το Εργαστήριο Μοριακής και Κυτταρικής Γήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και η Ορθοβιοτική Ιατρική συνεργάζονται και εφαρμόζουν ερευνητικό πρωτόκολλο που βοηθά στον προσδιορισμό της βιολογικής ηλικίας και την εξέλιξη της διαδικασίας της γήρανσης. »
Φυσιορρύθμιση: Η υγεία ένα βήμα μπροστά
Η Φυσιορρύθμιση αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο. Προσεγγίζει τον άνθρωπο ως ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα, το οποίο οργανώνουν από κοινού διάφορα ισοδύναμα και αλληλεξαρτώμενα σύνθετα υποσυστήματα. »
Μελέτη επικρίνει τις προσπάθειες περιορισμού του ηλεκτρονικού τσιγάρου
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Environmental Research and Public Health απορρίπτει την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου που προσπαθεί να επιβάλλει. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: