Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Φυσιορρύθμιση: Η υγεία ένα βήμα μπροστά
Η Φυσιορρύθμιση αποτελεί την πιο νέα και εξελιγμένη ολιστική θεραπευτική μέθοδο. Προσεγγίζει τον άνθρωπο ως ένα πολύπλοκο βιολογικό σύστημα, το οποίο οργανώνουν από κοινού διάφορα ισοδύναμα και αλληλεξαρτώμενα σύνθετα υποσυστήματα. »
Μελέτη επικρίνει τις προσπάθειες περιορισμού του ηλεκτρονικού τσιγάρου
Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Environmental Research and Public Health απορρίπτει την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους περιορισμούς στην κυκλοφορία υγρών ηλεκτρονικού τσιγάρου που προσπαθεί να επιβάλλει. »
Γιατί χρειάζεστε το φυλλικό οξύ στον οργανισμό σας;
Το φυλλικό οξύ είναι ένα είδος βιταμίνης B που εμπεριέχεται σε τρόφιμα όπως τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα εσπεριδοειδή φρούτα. »
Πως θα αποκτήσουμε μια ολιστική αντίληψη για τη ζωή μας;
Οι λανθασμένες -παγιωμένες τις περισσότερες φορές- αντιλήψεις για τη ζωή, για τον τρόπο που χειριζόμαστε τις ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές μας σχέσεις, το πώς αντιλαμβανόμαστε τη δουλειά μας, δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια με συνέπειες στην ψυχική και σωματική μας υγεία. »
Πότε πρέπει να αφαιρέσετε μια ελιά απ' το δέρμα σας;
Την άμεση αφαίρεση των σπίλων (ελιές) που αλλάζουν χρώμα, σχήμα, μέγεθος ή αιμορραγούν συστήνουν οι πλαστικοί χειρουργοί. Κι αυτό γιατί μια τέτοια ενδέχεται, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, να εξελιχθεί σε μελάνωμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του ανθρώπου. »
Επαναστατική μέθοδος υπόσχεται αναίμακτο lifting προσώπου
Μια νέα επαναστατική αναίμακτη τεχνική, τα Face Lifting Threads, υπόσχεται ανόρθωση και συγκράτηση των δερματικών ιστών του προσώπου και του λαιμού, χαρίζοντας αποτέλεσμα ανάλογο του χειρουργικού lifting. »
Πρωτοποριακή ρινοπλαστική με μόσχευμα από το πλευρό
Μια νέα μύτη δημιούργησε η ωτορινολαρυγγολόγος, πλαστική χειρουργός προσώπου, Αργυρώ Κυπραίου, χρησιμοποιώντας χόνδρο από το πλευρό και μια βίδα ως βάση για να στηριχτεί, σε μια σπάνια επέμβαση αποκατάστασης με μόνιμο αποτέλεσμα, λειτουργικό και αισθητικά άψογο. »
Πως να αντιμετωπίσετε την καούρα και τη δυσπεψία στην εγκυμοσύνη
Η καούρα (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση) και η δυσπεψία είναι  πολύ κοινά συμπτώματα στην εγκυμοσύνη και τείνουν να εμφανίζονται  πιο συχνά καθώς η εγκυμοσύνη προχωρά. Στην πραγματικότητα, από το τρίτο τρίμηνο και μετά, σχεδόν τα τρία τέταρτα των εγκύων γυναικών υποφέρουν από καούρα. »
Όλη η αλήθεια πίσω από τους γυμνασμένους δικεφάλους
Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα μεγάλα «ποντίκια», σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Proceedings B journal. »
Τι απειλεί την υγεία των ματιών σας το καλοκαίρι;
Προσοχή στις βουτιές σε θάλασσα και πισίνες, αλλά και σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες συνιστούν οι οφθαλμίατροι για το καλοκαίρι, καθώς μολύνσεις και υπεριώδης ακτινοβολία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των ματιών σας. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: