Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence in Europe 5 Αστέρων για την UNI-PHARMA
Την διεθνή πιστοποίηση EFQM (European Foundation for Quality Management) «Recognized for Excellence in Europe 5 Αστέρων», καθώς και τη Χρυσή Διάκριση του Ελληνικού Μοντέλου Πιστοποίησης ΕΕΔΕ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, έλαβε η φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA S.A. »
Πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 4 Αστέρων για την GENESIS Pharma
Σε συνέχεια της βράβευσης του ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της GENESIS Pharma,  Κωνσταντίνου Ευριπίδη ως Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας για το 2012, η εταιρεία έλαβε φέτος την πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 4 Αστέρων, αλλά και την Αργυρή Διάκριση για την Επίτευξη των Αρχών Επιχειρηματικής Αριστείας στις Εθνικές Πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας ΕΕΔΕ. »
Και οι άγαμες γυναίκες μπορούν να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση
Διαψεύδει ο ΕΟΠΥΥ με ανακοίνωσή του ότι οι ανύπαντρες και άγαμες γυναίκες είναι αποκλεισμένες από τις επιτροπές αξιολόγησης του οργανισμού προκειμένου να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Προκειμένου μάλιστα, να μειωθεί η αναμονή ο ΕΟΠΥΥ προχώρησε  στην ίδρυση τεσσάρων νέων επιτροπών και έχει ήδη δρομολογήσει την ίδρυση δύο ακόμη σε Αθήνα και Πειραιά.
»
Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό του HIV προσφέρει το ΚΕΘΕΑ Εξέλιξις
Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό του HIV θα μπορούν να έχουν όσοι το επιθυμούν κατά το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου 2013 στις περιοχές του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων αντίστοιχα. »
H AbbVie μεταξύ των καλύτερων εργοδοτών στους τομείς βιοτεχνολογίας και φαρμακοβιομηχανίας
Για μια ακόμη χρονιά, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο περιοδικό για την επιστημονική έρευνα Science, ανέδειξε τους κορυφαίους εργοδότες στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη σε πάνω από 3.000 ερωτώμενους, η βιοφαρμακευτική AbbVie έλαβε την 4η θέση για το 2013. »
Στηρίξτε οικονομικά ένα παιδί με αναπηρία μέσω της ΕΛΕΠΑΠ
«Υιοθετήστε» οικονομικά ένα παιδί με αναπηρία, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και βοηθήστε την οικογένειά του να αντεπεξέλθει στο κόστος του προγράμματος αποκατάστασής του, μέσω της ΕΛΕΠΑΠ. »
Καλή όρεξη για καλή διάθεση μέσω της εξατομικευμένης διατροφής
Το πρώτο και κύριο στοιχείο στην πρόληψη και την αντιγήρανση είναι η σωστή διατροφή. Καταναλώνοντας λάθος τροφές για μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργείται φλεγμονή στο σώμα και ορμονική ανισορροπία που δηλητηριάζει τον οργανισμό και μας γερνάει πρόωρα. »
Αυξάνονται οι γυναίκες που δεν φοβούνται να καταγγείλουν κακοποίηση
«Σπάστε τη σιωπή» προτρέπουν τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης φορείς που δραστηριοποιούνται σε τομείς υποστήριξης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25/11). »
Η τηλεθέαση αθλητικών αγώνων βελτιώνει τη φυσική κατάσταση
Ακόμη και η παρακολούθηση αθλητικών δραστηριοτήτων είναι ικανή να αυξήσει τους καρδιακούς παλμούς, τον αναπνευστικό ρυθμό, τη ροή του αίματος ή και την εφίδρωση του σώματος, υποστηρίζουν αυστραλοί ερευνητές σε άρθρο τους που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Frontiers in Autonomic Neuroscience. »
Δωρεά ωαρίων και μητρότητα: Εσείς, θα την επιλέγατε;
Στις μέρες μας, με κυρίαρχο λόγο την οικονομική κρίση οι γυναίκες αποφασίζουν όλο και αργότερα να μπουν στην διαδικασία τεκνοποίησης, μάλιστα τις περισσότερες φορές μετά τα 35 ενώ θα έπρεπε να ενθαρρύνονται να αρχίζουν πολύ νωρίτερα. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: