Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Η μητέρα επηρεάζει τη σχέση του παιδιού με την γυμναστική
Βρετανική μελέτη επιβεβαιώνει και επιστημονικά για πρώτη φορά ότι η συμπεριφορά των γονέων μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα σωματικής δραστηριοποίησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο Pediatrics. »
Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού στα Ακαρνανικά Βουνά με τη συμμετοχή 90 παιδιών
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Μαρτίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού (22 Μαρτίου), στο εργοστάσιό του στα Ακαρνανικά Βουνά (Μοναστηράκι Βόνιτσας), το Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού. »
«Ξεκίνησε έγκαιρα ινσουλίνη. Ζήσε φυσιολογικά!» μας προτρέπει η ΕΔΕ
Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, με κεντρικό σύνθημα «Ξεκίνησε έγκαιρα ινσουλίνη. Ζήσε φυσιολογικά!» και στόχο την ενημέρωση του κονού αλλά και την ευαισθητοποίηση της ιατρικής κοινότητας για τη χρήση της ινσουλίνης. »
Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé χαρίζουν δώρα από τη νέα ταινία «ΡΙΟ 2»
Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé φέρνουν τους ήρωες της νέας φαντασμαγορικής ταινίας ΡΙΟ 2 από τους κινηματογράφους στο πρωινό των παιδιών, με μια σειρά απίθανων δώρων που μαθαίνουν τους μικρούς τους φίλους να... «κελαηδούν» αλλά και να «ισορροπούν», όπως ακριβώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας! »
Κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών με μέτρο, συστήνει το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας
Την κατανάλωση των κορεσμένων λιπαρών με μέτρο, από τα υγιή άτομα, συστήνει το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση μελέτης στο επιστημονικό έντυπο Annals of Internal Medicine που αμφισβητούσε την αρνητική επίδραση των συγκεκριμένων λιπαρών στην καρδιαγγειακή υγεία. »
Διαθέσιμο και στην Ελλάδα νέο φάρμακο για τη νεανική αρθρίτιδα
Διαθέσιμη και στην Ελλάδα είναι πλέον η δραστική ουσία canakinumab για τη θεραπεία της νεανικής ιδιοπαθούς αρθρίτιδας. Το κόστος της θεραπείας αποζημιώνεται πλήρως από τα ασφαλιστικά ταμεία και χορηγείται από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. »
Πηγή ζωής και υγείας το νερό για τον άνθρωπο
Τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η επαρκής κατανάλωση νερού στην υγεία του ανθρώπου, επισημαίνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22 Μαρτίου, ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμφιαλώσεως Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού. »
Κάντε Like και κερδίστε το βιβλίο «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία»
Το health.in.gr σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Πως να ζήσετε 150 χρόνια με Υγεία», του Δρ Δημήτρη Τσουκαλά, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο. »
Θεραπεία του καρκίνου με «ανατίναξη» των καρκινικών κυττάρων
Έναν εντελώς νέο τρόπο καταπολέμησης του καρκίνου υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν σουηδοί ερευνητές, «ανατινάζοντας» στην κυριολεξία τα καρκινικά κύτταρα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο Cell. »
Ένα τρισεκατομμύριο μυρωδιές μπορεί να διακρίνει η ανθρώπινη μύτη
Η ανθρώπινη μύτη μπορεί να διακρίνει τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο διαφορετικές μυρωδιές, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις αμερικανών επιστημόνων που ανατρέπουν την διαδεδομένη αντίληψη ότι η ανθρώπινη όσφρηση έχει περιορισμένες δυνατότητες. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: