Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
ORID! Για αυτιά «στεγνά» και «καθαρά» 365 μέρες το χρόνο, χωρίς χρήση μπατονέτας!
To Orid Clean είναι ο πιο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για τον καθαρισμό των αυτιών όλης της οικογένειας χωρίς τη χρήση μπατονέτας! »
Tasectan! Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της διάρροιας!
Κατά τη διάρκεια των διακοπών, συμβαίνει συχνά μια γαστρεντερίτιδα, μια τροφική δηλητηρίαση ή μια ίωση να προκαλέσει διάρροια. Το Tasectan, με gelatine tannate, αποκαθιστά τη φυσιολογική λειτουργία των τοιχωμάτων του εντέρου και ελέγχει και μειώνει τα συμπτώματα της διάρροιας, όπως τον κοιλιακό πόνο και τις συχνές κενώσεις. »
Ποιες «έξυπνες» εξετάσεις υπόσχονται πρόληψη του γήρατος;
Κάνοντας την ερώτηση τι είναι αντιγήρανση οι περισσότεροι θα σκεφτούν botox, μεσοθεραπείες, σύσφιξη, ενυδάτωση και ότι άλλο περιλαμβάνει την εξωτερική εμφάνιση και το «φαίνεσθαι» γενικότερα. Θα σκεφτόταν άραγε κανείς από εμάς την λέξη πρόληψη; »
Μυστικά για ξεκούραστο ύπνο τις καλοκαιρινές νύχτες
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω μεγαλύτερης διάρκειας της ημέρας, πολλά άτομα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο τους. »
DermoXEN®: Το φυσικό χάδι στην ευαίσθητη περιοχή
Στη διάθεση των γυναικών, όλων των ηλικιών, είναι από τον Φεβρουάριο του 2013, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN®, για την υγεία και την ευεξία της ευαίσθητης περιοχής, μέσω της συνεργασίας με την ELPEN. »
Η Nestlé Ελλάς νικήτρια «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης - CSR - Άνθρωπος»
Μία ακόμη μεγάλη διάκριση απέσπασε πριν από λίγες ημέρες η Nestlé Ελλάς, στο πλαίσιο των φετινών δεύτερων σελφ σέρβις Εxcellence Αwards. »
Και ελληνικός και... παγωμένος!
Ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο ειδικός του ελληνικού καφέ μοιράζεται με τους πραγματικούς λάτρεις του καφέ, μια εναλλακτική, πρωτότυπη και πάνω από όλα παγωμένη εκτέλεση στο σπίτι, κρατώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτα το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση, που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις καρδιές των Ελλήνων! »
Κάντε έλεγχο ηπατίτιδας με μια απλή αιματολογική εξέταση
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας ελέγχου ηπατίτιδας στην τιμή των 20 ευρώ. »
Με γενετικά προβλήματα σχετίζονται τα αποσυμφορητικά
Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αποσυμφορητικά φάρμακα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου της εγκυμοσύνης αυξάνουν τον κίνδυνο συγκεκριμένων σπάνιων γενετικών ανωμαλιών στο νεογνό, σύμφωνα με μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Epidemiology. »
Εκατομμύρια κορίτσια κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων
Περισσότερα από 125 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες έχουν πέσει θύματα ακρωτηριασμού των γεννητικών τους οργάνων και 30 εκατομμύρια κορίτσια εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο να υποστούν την διαδικασία αυτή, μέσα στην επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με έκθεση της UNICEF. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: