Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Συναυλία για την ενίσχυση του Κέντρου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Έλλη Λαμπέτη»
Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 21:00 μ.μ.,  στο Θέατρο Παλλάς η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, με αφορμή τον Οκτώβριο που είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. »
Ορθοστασία λόγω δουλειάς; Συμβουλές για να προστατέψετε τα πόδια σας
Αν η δουλειά σας απαιτεί πολύωρη ορθοστασία, ή πολύωρη καθιστική διαδικασία, τότε τα πόδια σας επιβαρύνονται με αποτέλεσμα να πρήζονται και να πονάνε. Το «κάψιμο» και η πίεση που νιώθουμε στα κάτω άκρα είναι καθημερινό φαινόμενο και ψάχνουμε τον τρόπο για να ανακουφιστούμε άμεσα. »
Μελέτη ρίχνει φως στο φαινόμενο της «μεταβολικά υγιούς παχυσαρκίας»
Μια μοναδική στο είδος της μελέτης, με δείγμα 16 ζεύγη διδύμων παιδιών, όπου το ένα ήταν παχύσαρκο και το άλλο όχι, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για το φαινόμενο της μεταβολικά «υγιούς παχυσαρκίας», σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο επιστημονικό έντυπο Diabetologia. »
Ελέγξτε τα μάτια σας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, ο Όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Οφθαλμίατρο, εξειδικευμένο σε παθήσεις βλεφάρων, δακρύων και οφθαλμολογικού κόγχου (θυρεοειδικής οφθαλμοπάθειας, εξόφθαλμος, όγκοι κόγχου) στην τιμή των 40 ευρώ και σε Παιδο-Οφθαλμίατρο στην τιμή των 30 ευρώ. »
Κάντε μια δωρεάν εξέταση μαστού και ενημερωθείτε για τον καρκίνο
Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση από ειδικούς της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού θα μπορέσουν να έχουν, όσες γυναίκες το επιθυμούν, στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, με αφορμή τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. »
ΚΟΡΡΕΣ: Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου 1+1
Η ΚΟΡΡΕΣ, συνδυάζοντας σταθερά την ποιότητα με την προσιτή τιμή, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φυσικής περιποίησης προσώπου σε sets 1+1 -δύο προϊόντα κανονικού μεγέθους στην τιμή της κρέμας ημέρας, με επιλογή ανάμεσα στις best-selling σειρές της. »
Το Τιτάνια μας γλυκαίνει χωρίς να μας παχαίνει
Από τις 30 Σεπτεμβρίου, η La Brasserie, το απόλυτο σημείο συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, εντάσσει στο μενού του μια σειρά γλυκών παρασκευών με στέβια. »
Νέα μοντέρνα κούπα από τον Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος
Για όσους χρειάζονται μια έξτρα τόνωση μέσα στη δύσκολη μέρα τους, ο Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος είναι ο ιδανικός καφές. Περισσότερο καβούρδισμα για πλουσιότερο άρωμα και έντονη γεύση, και μια γουλιά είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας! »
Σύλλογο ίδρυσαν οι ασθενείς με οικογενή υπερχοληστεραιμία στην Ελλάδα
Φωνή στους ασθενείς με υπερχοληστεραιμία επιχειρεί να δώσει με την ίδρυσή του ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών και φίλων πασχόντων από οικογενή υπερχοληστερολαιμία-LDL», που μετράει ήδη τέσσερις μήνες λειτουργίας και χρησιμοποιεί το ακρωνύμιο «LDL». »
Κρίσιμος ο ρόλος των ΜΜΕ στην εξάπλωση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων
Τα οφέλη των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.) για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και τον κρίσιμο ρόλο των ΜΜΕ στην επικοινωνία θεμάτων που αφορούν τη Δημόσια Υγεία ανέδειξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης, Μάκης Κοσμάτος, κατά την παρέμβασή του στο συνέδριο που πραγματοποίησε η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: