Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Οι αυξητικοί παράγοντες βελτιώνουν την επιτυχία της μεταμόσχευσης μαλλιών
Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της μεταμόσχευσης μαλλιών έχει σημειώσει αξιόλογη πρόοδο, εκμεταλλευόμενος τους αυξητικούς παράγοντες. Από μια απλή αισθητική επέμβαση δηλαδή έχει εξελιχθεί σε ιατρική πράξη, με προβλέψιμα αποτελέσματα. Μάλιστα, ο συνδυασμός των αυξητικών παραγόντων με την τεχνική FUE έχει διαπιστωθεί ότι ενισχύει περαιτέρω το τελικό αποτέλεσμα. »
Κίνδυνος κατάθλιψης για όσους έχουν νοσηλευθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας
Το ένα τρίτο των ασθενών που έχουν νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης μετέπειτα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet. »
Η αϋπνία αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου
Η αϋπνία είναι ικανή να συντελέσει στην αύξηση του κινδύνου εκδήλωσης εγκεφαλικού επεισοδίου, αποφαίνεται μελέτη που έγινε στην Ταϊβάν και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Stroke. »
Aquafresh® High Definition White: Υπάρχουν λόγοι για να χαμογελάς
Η Aquafresh® High Definition White, η οδοντόκρεμα για καθημερινή χρήση που μας βοηθάει να αναδείξουμε το φωτεινότερο χαμόγελο που κρύβουμε μέσα μας, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία 3 ξεχωριστά πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό όλοι οι συμμετέχοντες να αναδείξουν το εσωτερικό τους χαμόγελο. »
ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS: Για το εύαισθητο δέρμα του παιδιού
Οι συνθέσεις των προϊόντων της σειράς ANTHELIOS είναι κατάλληλες για το ευαίσθητο, ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Η αποτελεσματικότητα και η ανοχή τους αποδεικνύονται με 24 κλινικές μελέτες παγκόσμιας εμβέλειας, σε περισσότερα από 700 άτομα. »
Bodykey by NUTRILITE: Στιγμιαία Τρόφιμα σχεδιασμένα μόνο για εσάς!
Οι έντονοι ρυθμοί, το άγχος, το στρες, οι υποχρεώσεις και η πολύωρη εργασία είναι μερικοί από τους λόγους που αποσπούν την προσοχή μας από την ισορροπημένη διατροφή, που οφείλουμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. »
Λουμίδης Παπαγάλος: Η αγαπημένη σας απόλαυση σε νέες καινοτόμες συσκευασίες
Ο Λουμίδης Παπαγάλος, που 95 χρόνια τώρα μας συντροφεύει με το υπέροχο άρωμα και τη μοναδική του γεύση, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες που τον κάνουν να ξεχωρίζει και έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, εκσυγχρονίζεται παραμένοντας πάντα επίκαιρος στις τάσεις της εποχής μας και μας παρουσιάζει τις νέες, καινοτόμες  συσκευασίες του. »
Τιμές - Στιγμές αγάπης από τη Libero
Τι και αν αλλάξετε την πάνα του μωρού σας περίπου 4.500 φορές; Τίποτα δεν του εξασφαλίζει τόση ευτυχία όσο ένα τρυφερό σας άγγιγμα, γι’ αυτό και η Libero σας προσκαλεί να ανταλλάξετε στιγμές αγάπης με το μωρό σας προσφέροντάς σας τις αγαπημένες σας βρεφικές  πάνες σε νέα μειωμένη τιμή πακέτου Value Pack μόνο με €13,99. »
Η AbbVie ανάμεσα στις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως
Το περιοδικό Fortune, κατέταξε την βιοφαρμακευτική εταιρία AbbVie στην 8η θέση της ετήσιας λίστας του, για τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κόσμου στον κλάδο των φαρμακευτικών προϊόντων. Η AbbVie, κέρδισε αυτήν την τιμητική διάκριση, μετά από μόλις ένα χρόνο λειτουργίας ως ανεξάρτητη εταιρεία. »
Για το εργασιακό του περιβάλλον διακρίθηκε το Νοσοκομείο «Μητέρα»
Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ είναι το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα για το 2014 που βραβεύεται για το εργασιακό του περιβάλλον, καθώς περιλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στην κατάταξη Best Workplaces 2014. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: