Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Οδηγό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ
Με 20 ερωτήσεις-απαντήσεις σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του ΕΟΠΥΥ, για τη μεταβατική μεταρρυθμιστική περίοδο και μέχρι τη λειτουργία του νέου φορέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, επιχειρεί ο Οργανισμός να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. »
Benlif: Φυσική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος
Αντιμετωπίζει φυσικά τα συμπτώματα του κρυολογήματος και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού σε ενήλικες και παιδιά. »
NeuroAge… Κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση!
Το NeuroAge ικανοποιεί μία πραγματική ανάγκη των υγιών ανθρώπων ηλικίας 40+ που παρουσιάζουν νοητική κούραση, βοηθώντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και της καθημερινής τους δραστηριότητας. »
Δωρεάν αξιολόγηση για ασθενείς με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές στην Ανάπλαση
Δωρεάν αξιολόγηση, διάγνωση και συμβουλευτική, προσφέρει το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ανάπλαση», σε άτομα με επίκτητες νευρολογικές διαταραχές, με αφορμή την Παγκόμσια Ημέρα Λογοθεραπείας, στις 6 Μαρτίου. »
Αποδοτική η επένδυση σε προγράμματα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
Η πρόληψη και η θεραπεία είναι τα μόνα μέτρα που μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το οικονομικό και κοινωνικό κόστος της χρήσης ουσιών, αποφαίνεται η φετινή Ετήσια Έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά (INCB), που παρουσιάστηκε την Τρίτη, ταυτοχρόνως σε όλο τον κόσμο. »
Στις 8 Μαρτίου η 3η επιστημονική ημερίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με τον Κλάδο Φυσικοθεραπευτών του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, για την διεξαγωγή της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα «Εξειδικευμένη Φυσιοθεραπευτική Παρέμβαση για την Υγεία των Γυναικών». »
1- 5 Μαρτίου: Εβδομάδες προληπτικού ελέγχου νεφρών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, στις 13 Μαρτίου, ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική θα προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα διαγνωστικών ελέγχων νεφρών σε ειδικές τιμές στις μονάδες του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη. »
Ομάδες υποστήριξης για την γονεϊκή ισότητα μετά το διαζύγιο
Ο μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΓΟΝ.ΙΣ (Γονεϊκή Ισότητα για τα Δικαιώματα του Παιδιού) ανακοινώνει την έναρξη υποστηρικτικών ομάδων σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. »
Την απόσυρση του εισιτηρίου των 5 ευρώ ζητούν οι νοσοκομειακοί γιατροί
Την απόσυρση του εισιτηρίου εισόδου στις μονάδες του ΕΣΥ, ζητεί η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και καλεί τους «πολίτες να αρνούνται πληρωμές για αγαθά τα οποία έχουν ήδη πληρώσει και τα οποία το κράτος οφείλει να τους παρέχει δωρεάν». »
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» την Τετάρτη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 8:00 π.μ. οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε προσωπικό και την ανεπάρκεια υλικών και εξοπλισμού, τη στιγμή που, όπως δηλώνουν, ο όγκος εργασίας έχει αυξηθεί σε σημείο επικίνδυνο. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: