Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Άλλαξε τις σκέψεις σου και θα αλλάξεις ...τον κόσμο σου!
To true-me® είναι προσιτό σε όλους τους ανθρώπους. Μοναδική προϋπόθεση ειναι να επιθυμούν πραγματικά να βελτιώσουν τη ζωή τους και να την γεμίσουν με χαρά, αφθονία και καταξίωση. Ανεξάρτητα με το αν είσαι 16 ή 50 χρονών, άνδρας ή γυναίκα, στέλεχος επιχείρησης ή επιχειρηματίας, γονέας ή σπουδαστής, αθλητής ή επιστήμονας, παντρεμένος ή αδέσμευτος, με ή χωρίς εργασία, το true-me® θα σε καθοδηγήσει να δημιουργήσεις το μέλλον που επιθυμείς. »
Ωφέλιμο το πρωινό για τους ασθενείς με διαβήτη τύπου ΙΙ
Ένα πρωινό γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες και λιπαρά φαίνεται να προσφέρει περισσότερα οφέλη στα άτομα με διαβήτη τύπου ΙΙ, απ’ ότι ένα μικρό σε θερμίδες πρωινό, σύμφωνα με έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Μελέτη του Διαβήτη, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. »
Mesocogs: Νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών του προσώπου
Τα Mesocogs (Face Lifting Threads) αποτελούν την τελευταία εξέλιξη των μη επεμβατικών μεθόδων αντιγήρανσης που βασίζονται στη χρήση βιο-απορροφήσιμων μικρονημάτων για την ανόρθωση και σύσφιγξη των δερματικών ιστών του προσώπου και του λαιμού, καθώς δημιουργήθηκαν μόλις το 2013. »
Μήπως σας ταλαιπωρεί κάποια κρυφή φλεγμονή;
Θα μπορούσε μια επίσκεψη στον ειδικό παθολόγο κάνοντας έναν έλεγχο με έξυπνες εξετάσεις να σώσει τη ζωή σας; Απολύτως. Ανακαλύπτοντας το αν ή όχι πάσχετε από κρυφή φλεγμονή είναι κρίσιμο, διότι σχεδόν κάθε σύγχρονη ασθένεια προκαλείται ή επηρεάζετε από αυτή. »
Συνέδριο για τα «ΜΜΕ και τη Δημόσια Υγεία» στο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
«Ενημέρωση Υψηλού Κινδύνου: ΜΜΕ και Δημόσια Υγεία» είναι το θέμα του συνεδρίου που διοργανώνεται την Πέμπτη 3 Οτκωβρίου 2013, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με στόχο την ανάλυση του ρόλου των επιστημόνων, αλλά και των δημοσιογράφων στην απλούστευση και διάχυση της επιστημονικής γνώσης. »
Εξειδικευμένη φροντίδα υγείας για όλους τους αθλητές του Spetses Mini Marathon
Η Ορθοβιοτική για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος χορηγός της τριήμερης γιορτής του αθλητισμού Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες 11-13 Οκτωβρίου 2013. »
Την έγκριση της ΕΕ έλαβε νέα θεραπεία για το μεταστατικό μελάνωμα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορήγησε άδεια κυκλοφορίας στην δραστική ουσία dabrafenib ως μία από του στόματος στοχευμένη θεραπεία που ενδείκνυται ως μονοθεραπεία του ανεγχείρητου μελανώματος ή του μεταστατικού μελανώματος σε ενήλικες ασθενείς με μετάλλαξη BRAF V600. »
Ανάπλαση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές
Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά η εποχή της ανανέωσης. Ανανέωση του στυλ μας, ανανέωση στη γκαρνταρόμπα μας, ανανέωση στα μαλλιά μας είναι οι πρώτες σκέψεις κάθε γυναίκας που επιστρέφει από τις διακοπές. Μέσα σε αυτό το κύμα ανανέωσης δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το πιο βασικό: την ανανέωση της επιδερμίδας μας! »
Επισκεφθείτε ένα Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής και εξεταστείτε από Λοιμωξιολόγο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Λοιμωξιολόγο στο Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής για συμβουλές προφύλαξης από νοσήματα σχετιζόμενα με το ταξίδι στην τιμή των 50 ευρώ. »
Το πρόγραμμα «ΣYN στο ΠΛΗΝ» της PRAKSIS στηρίζει η AbbVie
Σε συνεργασία με τη ΜΚΟ PRAKSIS και στο πλαίσιο του «ΣYN στο ΠΛΗΝ», η AbbVie υποστηρίζει οικονομικά το πρόγραμμα «Κοινωνική Κατοικία», που στόχο έχει να συνδράμει νοικοκυριά και οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της ένδειας και κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν άστεγες. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: