Αποτελέσματα αναζήτησης με λέξη κλειδί
Η παχυσαρκία προδιαθέτει στην εκδήλωση οστεοπόρωσης
Η παχυσαρκία είναι παράγοντας κινδύνου για την εκδήλωση οστεοπόρωσης, αποφαίνεται αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Radiology. »
Σειρά επαφών για την ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών ηλεκτρονικής υγείας
Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η πρώτη συνάντηση εργασίας με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς από τον υγειονομικό χώρο, για τη συγκρότηση ενός «Ελληνικού Οικοσυστήματος Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας», ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας το α’ εξάμηνο του 2014 και της διοργάνωσης του Forum Ηλεκτρονικής Υγείας τον Μάιο του 2014 στην Αθήνα. »
Collagen Pro- Active: Η ασπίδα στον ήλιο που όλοι χρειαζόμαστε!
Το Collagen Pro- Active είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής, που λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του, επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιμοποιείται άμεσα το κολλαγόνο από τον οργανισμό μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να απολαμβάνουμε την ηλιοθεραπεία και ταυτόχρονα να είμαστε πλήρως προστατευμένοι. »
Εκπαιδευμένοι σκύλοι διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών με άνοια
Τα δύο πρώτα εκπαιδευμένα σκυλιά-σύντροφοι για πάσχοντες από άνοια παρέχουν πλέον καθημερινή βοήθεια στους νέους τους ιδιοκτήτες μετά από ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης 18μηνης διάρκειας. »
Το Άλτις εξασφάλισε το λάδι της χρονιάς σε περισσότερες από 3.000 οικογένειες
Το Άλτις φέτος κάλυψε τις ανάγκες σε ελαιόλαδο περισσότερων από 3.000 ελληνικών οικογενειών, για 1 ολόκληρο χρόνο! Σε συνεργασία με 16 Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων της χώρας, ενίσχυσε οικογένειες και νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, συμβάλλοντας στα καθημερινά τους γεύματα. »
Η σωματική τιμωρία προκαλεί μακροχρόνια προβλήματα υγείας στα παιδιά
Τα παιδιά που τιμωρούνται με χρήση βίας είναι πιθανότερο να είναι παχύσαρκα και να έχουν και άλλα προβλήματα υγείας καθώς μεγαλώνουν, σύμφωνα με καναδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Pediatrics. »
Πολλά υποσχόμενο πειραματικό εμβόλιο κατά του μελανώματος
Έξι από τους επτά ασθενείς με προηγμένου σταδίου μελάνωμα είχαν θετική ανταπόκριση στο πειραματικό εμβόλιο που τους χορηγήθηκε από την ιατρική ομάδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ουάσινγκτον, στο Σεντ Λούις, των ΗΠΑ. »
Φάτε φρούτα και λαχανικά για να ζήσετε περισσότερο
Η κατανάλωση λιγότερων από πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μεγάλη σουηδική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition. »
Καλοκαιρινές προσφορές AROXOL …και στείλτε τα έντομα και το κουνούπι Τίγρης διακοπές!
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φημίζεται για το μακρύ και ζεστό καλοκαίρι της. Πέρα όμως από τουρίστες προσελκύει και κάποιους ενοχλητικούς επισκέπτες. Τα έντομα! Μέσα σε αυτά και το κουνούπι Τίγρης, το οποίο τον τελευταίο καιρό, μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς μπορεί να μεταφέρει σοβαρές ασθένειες. »
Ιδιώτης θα ελέγχει επεμβάσεις και αγωγή στα δημόσια νοσοκομεία, λέει ο υπ.Υγείας
Μια γεύση για τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει στο χώρο της Υγειας έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας. Όπως προκύπτει από τα όσα είπε, θα ανατεθεί σε ιδιώτη ο έλεγχος της αναγκαιότητας των επεμβάσεων και της ορθής αγωγής των ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία, στα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών. Επιπλέον αναφέρθηκε στην αλλαγή χαρακτήρα ορισμένων νοσοκομείων, καθώς και στο πρόγραμμα κινητικότητας στο χώρο της Υγείας. »


Λεξικό Ιατρικών όρων
Εισάγετε την λέξη που επιθυμείτε: