Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα προϊόντα στη σειρά βαλσάμικου και κρέμας βαλσάμικου Ξίδι ΤΟΠ

Νέα προϊόντα στη σειρά βαλσάμικου και κρέμας βαλσάμικου Ξίδι ΤΟΠ

Τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη σειρά βαλσάμικου και κρέμας βαλσάμικου ΤΟΠ, με έμπνευση από τις αρχές της σύγχρονης μαγειρικής, αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα που μπορεί να μετατρέψει τα απλά καθημερινά πιάτα σε γευστικά αριστουργήματα.

Ξίδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα ή με εστραγκόν, ξίδι βαλσάμικο, κρέμα βαλσάμικου, γεύσεις, αρώματα και παράδοση πολλών ετών. Από το σταφύλι στο μπουκάλι!

Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ μετρούν ήδη 80 χρόνια στην Ελλάδα, μια ιστορία που ξεκίνησε το 1935 στον Πειραιά και συνεχίζεται σήμερα με το ίδιο μεράκι, με στέρεες βάσεις στην παράδοση αλλά και την καινοτομία, στις άριστες πρώτες ύλες και στις σύγχρονες τεχνικές.

Σήμερα, το ΤΟΠ συνεχίζει αυτή τη μακρά πορεία με υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή και διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Οι σύγχρονες τάσεις της μαγειρικής επιζητούν συνδυασμούς απρόσμενους, γεύσεις, υφές και αρώματα που παντρεύονται ιδανικά για να απογειώσουν τη γεύση με μοντέρνες δημιουργικές συνταγές.

Τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη σειρά βαλσάμικου και κρέμας βαλσάμικου ΤΟΠ, με έμπνευση από τις αρχές της σύγχρονης μαγειρικής, αποτελούν το απαραίτητο συμπλήρωμα που μπορεί να μετατρέψει τα απλά καθημερινά πιάτα σε γευστικά αριστουργήματα.

Δοκιμάστε τις δροσερές γεύσεις βαλσάμικων ΤΟΠ που περιλαμβάνουν:
– Βαλσάμικο
– Βαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι
– Λευκό βαλσάμικο
– Βάλσαμο μήλου
– Κρέμα βαλσάμικου

Και για εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται με πρωτότυπες και εκλεπτισμένες γεύσεις, τώρα κυκλοφόρησαν δύο νέα προϊόντα:
– Κρέμα βαλσάμικου με ρόδι και βανίλια
– Κρέμα βαλσάμικου με μέλι και λεμόνι

Επιλέξτε το δικό σας βαλσάμικο ή κρέμα βαλσάμικου, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δημιουργήστε σαλάτες με αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών, εμπνευσμένα γλυκόξινα πιάτα και μεσογειακές συνταγές, ή απλά δώστε μια νότα φρεσκάδας στις αγαπημένες σας γεύσεις.

Όλα τα βαλσάμικα ΤΟΠ είναι φτιαγμένα από κρασί και εκλεκτές πρώτες ύλες, που προσδίδουν το υπέροχο ντελικάτο άρωμα και τη μοναδική γεύση τους. Τα προϊόντα ξιδιού ΤΟΠ έχουν τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις από το International Taste & Quality Institute και έχουν βραβευθεί με αστέρια ανώτερης και ανώτατης γεύσης από διακεκριμένους chefs διεθνούς φήμης, βάσει της οσμής, γεύσης, επίγευσης και υφής τους.

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο site του ΤΟΠ www.vinegartop.com, που επιμελήθηκε η Interweave, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα και την ιστορία τους, καθώς και γευστικές συνταγές και έξυπνες συμβουλές μαγειρικής.

Ακολουθήστε το ΤΟΠ και στο facebook www.facebook.com/vinegartop για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα των αγαπημένων σας προϊόντων, με έξυπνα tips και πληροφορίες.

Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρία με εμπειρία πάνω από 100 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024