Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς τα νηστίσιμα γεύματα θα είναι και διατροφικά ισορροπημένα

Πώς τα νηστίσιμα γεύματα θα είναι και διατροφικά ισορροπημένα

Η περίοδος της Σαρακοστής είναι μια ευκαιρία για τον οργανισμό να αποτοξινωθεί από την τακτική κατανάλωση ζωικών τροφών, οι οποίες συχνά είναι και αρκετά πλούσιες σε λιπαρά και να απολαύσει τα οφέλη μιας διατροφής με περισσότερες φυτικές τροφές, ψάρια και θαλασσινά.

Η περίοδος της Σαρακοστής είναι μια ευκαιρία για τον οργανισμό να αποτοξινωθεί από την τακτική κατανάλωση ζωικών τροφών, οι οποίες συχνά είναι και αρκετά πλούσιες σε λιπαρά και να απολαύσει τα οφέλη μιας διατροφής με περισσότερες φυτικές τροφές, ψάρια και θαλασσινά.

Βέβαια, η νηστεία έχει και αυτή τους κανόνες της. Προϋποθέτει, δηλαδή, την αποφυγή υπερβολικών στερήσεων αλλά και καταχρήσεων, καθώς η σημασία της υγιεινής διατροφής συνοψίζεται σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, που εφοδιάζει τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα για την υγεία μας συστατικά.

Η υιοθέτηση ενός επωφελούς για τον οργανισμό μας διατροφολογίου γίνεται εύκολη, σε συνδυασμό με τα προϊόντα της σειράς fytro. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά θρεπτικών, υγιεινών επιλογών που δίνουν στον οργανισμό την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα οφέλη της νηστείας και της αποτοξίνωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Έτσι, η νηστεία της Σαρακοστής με τα προϊόντα fytro, μπορεί να εξελιχτεί από μια ιδανική ευκαιρία για αποτοξίνωση σε μια ευεργετική καθημερινότητα, με μια σταθερή, υγιεινή διατροφή που θα συμβάλει τόσο στον έλεγχο του βάρους όσο και στην καλή υγεία μας, μέσα στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η fytro προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε γεύμα της ημέρας:

  • Δημητριακά με βιταμίνες της ομάδας Β, σίδηρο και φυτικές ίνες για ένα θρεπτικό, υγιεινό πρωινό.
  • Νιφάδες και Πίτυρο Βρώμης με β-γλυκάνες που συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα.
  • Ρυζογκοφρέτες για ένα ιδανικό σνακ με λίγες θερμίδες και χωρίς γλουτένη.
  • Μαρμελάδες με ολόκληρα κομμάτια φρούτων χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά.
  • Πλιγούρι, για πολλές νόστιμες σαλάτες, πλούσιο σε μαγγάνιο που συμβάλλει στην φυσιολογική κατάσταση των οστών και την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικός στρες.
  • Προϊόντα Σόγιας, που αποτελούν σημαντική πηγή φυτικών πρωτεϊνών, άρα, μεταξύ άλλων, εξαιρετικό υποκατάστατο ζωικών προϊόντων. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται Κιμάς και Κεμπάπ Σόγιας fytro, πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, κάλιο και πηγή μαγνησίου, αλλά και επιλογές όπως Κριθαράκι και Μακαρόνια με αλεύρι σόγιας.
  • Ρόφημα Σόγιας για κάθε ώρα της ημέρας, καθώς είναι 100% φυτικό προϊόν, δεν περιέχει λακτόζη, δεν περιέχει γλουτένη, είναι πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες και είναι αποτελεί ασβεστίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα fytro αλλά και νόστιμες σαρακοστιανές συνταγές μπορείτε να βρείτε στο www.fytro.com.gr

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024