Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επιστροφή στα σχολεία» με ενημέρωση για την αξία του πρωινού

«Επιστροφή στα σχολεία» με ενημέρωση για την αξία του πρωινού

Μία νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και η Kellogg’s, σε συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ, με την ενέργεια «Επιστροφή στα θρανία», συνδυάζει τις αξίες των δημητριακών και του γάλακτος μαζί και προσκαλεί γονείς και μαθητές να απολαύσουν ένα πλούσιο θρεπτικό πρωινό.

Μία νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και η Kellogg’s, σε συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ, με την ενέργεια «Επιστροφή στα θρανία», συνδυάζει τις αξίες των δημητριακών και του γάλακτος μαζί και προσκαλεί γονείς και μαθητές να απολαύσουν ένα πλούσιο θρεπτικό πρωινό.

Τα βασικά θρεπτικά συστατικά, οι 5 Βιταμίνες Β, η Βιταμίνη D, το Φυλλικό Οξύ και ο Σίδηρος από τα δημητριακά της Kellogg’s και το Ασβέστιο και οι Πρωτεΐνες από το γάλα της ΔΕΛΤΑ θα προσφέρουν σε σας και την οικογένεια σας ένα ευχάριστο καθημερινό ξεκίνημα, παρέα με τους ήρωες της Kellogg’s.

Με την αγορά δύο ειδικών παιδικών ή οικογενειακών συσκευασιών Coco Pops 375 g., Coco Pops 500 g., Coco Pops Chocos 375 g., Coco Pops Chocos 500 g., Kellogg’s Corn Flakes 375 g. & Kellogg’s Corn Flakes 500 g., θα αποκτήσετε τα Σλουυυρπ Μπολ της Kellogg’s, τα οποία έχουν ενσωματωμένο καλαμάκι, για να απολαμβάνετε και την τελευταία πολύτιμη σταγόνα από το υπέροχο γάλα σας με τον πιο fun τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο απίστευτα σχέδια: με τον Coco ή τον Cornelius!

Οι ειδικές συσκευασίες θα διατίθενται στα καταστήματα σε όλα τα σημεία της χώρας. Ενημερωθείτε περισσότερο για το πώς θα αποκτήσετε το δικό σας «καλαμα-πληκτικό» πρωινό, στο πίσω μέρος των ειδικών συσκευασιών Coco Pops 375 g., Coco Pops 500 g., Coco Pops Chocos 375 g., Coco Pops Chocos 500 g., Kellogg’s Corn Flakes 375 g. & Kellogg’s Corn Flakes 500 g.

Σχετικά με την Kellogg Company:
Η Kellogg Company ιδρύθηκε στις ΗΠΑ από τον Dr Will Keith Kellogg το 1906, με μία φιλοσοφία που παρότρυνε τους ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία τους αλλάζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες.
Η Kellogg’s ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που πρόσθεσε απαραίτητες βιταμίνες και σίδηρο στα προϊόντα της, ώστε να διασφαλίσει ότι κάθε μερίδα παρέχει το 25% των συνιστώμενων ημερήσιων αναγκών για πολλά βασικά θρεπτικά συστατικά και το 17% του σιδήρου.
Υπήρξε η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που τύπωσε διατροφικές πληροφορίες και μηνύματα υγιεινής διατροφής στις συσκευασίες δημητριακών ήδη από τη δεκαετία του 1930, ενώ η αφοσίωσή της Kellogg’s στην παροχή διατροφικών πληροφοριών παραμένει το ίδιο ισχυρή και σήμερα.
Παρέχοντας ετικέτες Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ) στο μπροστινό μέρος κάθε συσκευασίας, παρουσιάζει την ποσότητα και το ποσοστό των ημερήσιων αναγκών ενός ατόμου σε θερμίδες, σάκχαρα, λιπαρά, κορεσμένα λιπαρά και αλάτι και αυτών που περιέχει μία μερίδα κάθε προϊόντος.
Η ιδρυτική αρχή της εταιρείας πριν από 100 χρόνια ισχύει ακόμα και σήμερα: «Είμαστε μία εταιρεία αφοσιωμένων ανθρώπων που παράγουν ποιοτικά προϊόντα για έναν πιο υγιεινό κόσμο».
Από τον Απρίλιο του 2008, η εταιρεία Kellogg’s λειτουργεί με δικά της γραφεία και στην Ελλάδα, ενώ διανομέας των προϊόντων της συνεχίζει να είναι η Atlanta A.E. .

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024