Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολίτικο τσουρέκι και πρωτότυπα Πασχαλινά αυγά στα Ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης»

Πολίτικο τσουρέκι και πρωτότυπα Πασχαλινά αυγά στα Ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου, τα  καταστήματα «Κωνσταντινίδης» ανά την Ελλάδα σας περιμένουν να δοκιμάσετε παραδοσιακές Πασχαλινές γεύσεις με αυθεντικό και αρχοντικό χαρακτήρα.

Τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» έρχονται να συντροφεύσουν εσάς και τους αγαπημένους σας στην πιο ελληνική παραδοσιακή γιορτή του χρόνου.

Το πολίτικο τσουρέκι με την εξαιρετική συνταγή που προέρχεται από τον κο Λάζαρο Κωνσταντινίδη, ιδρυτή της εταιρείας το 1920, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεχωρίζει καθώς η γλυκιά παραδοσιακή ζύμη εξελίσσεται σε ένα πεντανόστιμο τσουρέκι, εξαιρετικής ποιότητας, που παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια κάθε επισκέπτη στα ανοιχτά παρασκευαστήρια των ζαχαροπλαστείων.

Το αγαπημένο πασχαλιάτικο έδεσμα όλων μας, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ξανά και τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Το φρέσκο βούτυρο , το άρωμα της μαστίχας που αναδύεται με μια μυρωδιά σχεδόν μεθυστική, καθώς και η αίσθηση που αφήνει το μαχλέπι είναι η απαραίτητη πινελιά, που το κάνουν μοναδικό.

Παραδοσιακό, γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού και επικάλυψη σοκολάτας ή γεμιστό με πατέ κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, όποια και αν είναι η αγαπημένη σας γεύση τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» θα χαρίσουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων.

Επίσης, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σοκολατένια αυγά σε υπέροχα μοναδικά σχέδια, φτιαγμένα με σοκολάτα υγείας και σοκολάτα γάλακτος και φυσικά τα πιο αγνά υλικά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Πασχαλινής περιόδου, τα καταστήματα «Κωνσταντινίδης» ανά την Ελλάδα σας περιμένουν να δοκιμάσετε παραδοσιακές Πασχαλινές γεύσεις με αυθεντικό και αρχοντικό χαρακτήρα.

www.konstandinidis.com

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024