Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων την Παρασκευή 2 Μαρτίου

Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων την Παρασκευή 2 Μαρτίου

Η Β' Καρδιολογική Κλινική του ΙΑΣΩ General, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνει την Α' Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής.

Η Β’ Καρδιολογική Κλινική του ΙΑΣΩ General, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνει την Α’ Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ορθή και σφαιρική ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι οι αρρυθμίες, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια, οι βαλβιδοπάθειες και οι συνοσηρότητες των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά, δεδομένου ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η Ευδοκία Πετροπούλου, Καρδιολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, διευθύντρια Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ General και ο Νεκτάριος Πιλάτης, Επεμβατικός Καρδιολόγος, διευθυντής Β’ Καρδιολογικής Κλινικής και επιστημονικός υπεύθυνος Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου ΙΑΣΩ General.

Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

health.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024