Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εννέα σημάδια της απιστίας που δεν είχατε φανταστεί

Εννέα σημάδια της απιστίας που δεν είχατε φανταστεί

Υπάρχουν εννέα αλήθειες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που θα σε εκπλήξουν.

Υπάρχουν εννέα αλήθειες για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που θα σε εκπλήξουν.

Οι περισσότεροι άντρες είναι ακόμα ερωτευμένοι με τις γυναίκες τους όταν τις απατούν

Οι άντρες πουαπατούνδεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι πια με τις γυναίκες τους. Απλά δεν είναι ικανοποιημένοι με το πώς είναι η σχέση τους τη δεδομένη στιγμή. «Ηαπιστίασυνήθως συμβαίνει στη φάση της συντροφικής αγάπης, όταν τα ζευγάρια έχουν τακτοποιηθεί, έχουν κάνει παιδιά και γενικά όταν έχει σταθεροποιηθεί η ζωή που έχουν χτίσει μαζί», λέει η ψυχολόγος Άντρα Μπρος. Ενώ μπορεί να νιώθουν ικανοποιημένοι σε κάποιους τομείς, ίσως να αισθάνονται ότι έχει φύγει το πάθος. «Τις περισσότερες φορές νομίζουμε πως οι γυναίκες είναι εκείνες που παραπονιούνται για την έλλειψη πάθους, αλλά και οι άντρες μπορούν να νιώσουν τα ίδια πράγματα», λέει η Μπρος. «Υποφέρουν στη σιωπή, νομίζοντας ότι δεν μπορούν να πάρουν από τις γυναίκες τους αυτό που θέλουν». Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, φροντίστε να βρίσκεστε λίγες ώρες μέσα στην ημέρα που θα αφιερώνετε μόνο ο ένας στον άλλον: για σεξ, για ρομαντικά ραντεβού ή απλά για να συζητήσετε τα όνειρα και τις σκέψεις σας.

Οι άντρες συνήθως απατούν με γυναίκες που γνωρίζουν

Δεν θα μας απατήσουν με τυχαίες γυναίκες που γνώρισαν στο μπαρ. Η ειδικός Μέρι Τζο Ραπίνι εξηγεί: «Πολλές από εμάς νομίζουμε ότι οι γυναίκες με τις οποίες μας απατούν δεν είναι σοβαρές. Μέγα λάθος. Οι σχέσεις πρώτα είναι φιλικές και μετά γίνονται ερωτικές». Για την ακρίβεια, περισσότερο από το 60% των εξωσυζυγικών σχέσεων ξεκινούν από τον εργασιακό χώρο, σύμφωνα με έρευνα τουFocus on the Family. «Oι γυναίκες πηγαίνουν στη δουλειά, φροντίζουν τα παιδιά τους και το βράδυ καταλήγουν να κάνουν διαφορετικά πράγματα από τους συζύγους τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει» λέει η Ραπίνι. Προτείνει να πηγαίνετε πάντα την ίδια ώρα στο κρεβάτι για χάδια και αγκαλιές.

Οι άντρες απατούν για να σώσουν τους γάμους τους

«Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, για αυτό βγαίνουν έξω για να καλύψουν τις τρύπες», λέει η οικογενειακή σύμβουλος Σούζαν Μάντελ. Οι άντρες τα θέλουν όλα και έχουν την λανθασμένη άποψη ότι κάποια άλλη γυναίκα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα θέματα του γάμου τους. Μετά, συνεχίζουν τη ζωή μαζί με τη γυναίκα – και την ερωμένη τους – χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αληθινά προβλήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο imommy.gr

health.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024