Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η βία στους αγωνιστικούς χώρους στο επίκεντρο συνεδρίου

Η βία στους αγωνιστικούς χώρους στο επίκεντρο συνεδρίου

Συνεδρία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» είναι αφιερωμένη στην ανάλυση των αιτιών και τα μέτρα πρόληψης της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Συνεδρία του 9ουΠανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» είναι αφιερωμένη στην ανάλυση των αιτιών και τα μέτρα πρόληψης της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Η συνεδρία έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην αίθουσα «Βούλα Πατουλίδου» στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Εισηγήσεις επί του θέματος θα πραγματοποιήσουν οι Χ. Τσορμπατζούδης, Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας με έμφαση τις Εφαρμογές, ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, ο Μ. Παπαλουκάς, Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου από το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και οι δημοσιογράφοι Α. Σταμπουλής, Β. Μάστορας και Ν. Πετρουλάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Ε. Γραμμένος.

«Το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ συμπληρώνοντας φέτος 25 χρόνια λειτουργίας, διοργανώνει το φετινό συνέδριο έχοντας κατανοήσει τη σοβαρότητα των θεμάτων γύρω από το σύγχρονο αθλητισμό και την ανάγκη της πληρέστερης ενημέρωσης του ιατρικού καθώς και του αθλητικού κόσμου της χώρας μας σε τομείς της Αθλητιατρικής», τονίζει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Καθηγητής Αθλητιατρικής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ Αστέριος Δεληγιάννης.

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» διοργανώνεται από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

health.in.gr

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024