Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για τα προβλήματα διαχείρισης βάρους

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για τα προβλήματα διαχείρισης βάρους

Στα πλαίσια του Ιατρικού Προγράμματος «ευμορφία» για την Πλαστική και Ολιστική Αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας διοργανώνεται δωρεάν ενημερωτικό και βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Προβλήματα διαχείρισης βάρους: Ιατρικές και Ψυχοκοινωνικές Προτάσεις και Παρεμβάσεις».

Στα πλαίσια τουΙατρικού Προγράμματος «ευμορφία» για την Πλαστική και Ολιστική Αντιμετώπιση της Παχυσαρκίαςτο ιατρείο του Πλαστικού και Επανορθωτικού ΧειρουργούΝεκτάριου Ντουντουλάκη,αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ψυχολογικών και συναισθηματικών παραγόντων στη διαχείριση του σωματικού βάρους και των ποικίλων προβλημάτων που συνδέονται με αυτό, διοργανώνει ενημερωτικό και βιωματικό σεμινάριο:«Προβλήματα διαχείρισης βάρους: Ιατρικές και Ψυχοκοινωνικές Προτάσεις και Παρεμβάσεις».

Το σεμινάριο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 20:00 μ.μ. (Σαρανταπόρου 1 και Πατησίων 335, Πατήσια, 2ος όροφος), απευθύνεται σε όλους όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διαχείριση του βάρους τους ή άλλα ιατρικά και ψυχοκοινωνικά θέματα που άπτονται της παχυσαρκίας, των διατροφικών συμπεριφορών και της διαχείρισης αρνητικών προς τον εαυτό συναισθημάτων.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν οι:

  • Νεκτάριος Ντουντουλάκης, Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός , επιστημονικός υπεύθυνος του Ιατρικού Προγράμματος «ευμορφία»
  • Μανουδάκη Θεανώ, Κοινωνιολόγος, Life Coach, Εμψυχώτρια και Εκπαιδεύτρια ομάδων ενηλίκων, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
  • Σταύρος Καλός, Ψυχοθεραπευτής, Δραματοθεραπευτής

Πρόγραμμα παρουσίασης

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός ΧειρουργόςΝεκτάριος Ντουντουλάκης, θα παρουσιάσει και θα συζητήσει με τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους καθώς και τις μη επεμβατικές μεθόδους και θεραπείες.

Στη συνέχεια η ΚοινωνιολόγοςΘεανώΜανουδάκηκαι ο ΨυχοθεραπευτήςΣταύρος Καλόςθα αναπτύξουν τους τρόπους με τους οποίους η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην υιοθέτηση στάσεων φροντίδας προς το σώμα και τον εαυτό μας, αλλά και πως η διαδικασία αυτογνωσίας και αποδοχής όλων των πλευρών του εαυτού μας μπορεί να οδηγήσει στην προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Μέσα από διαδικασίες ενίσχυσης και προώθησης της δημιουργικότητας, βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια καθώς και δράσεις θεατρικού παιχνιδιού και δραματοθεραπείας μας δίνεται η δυνατότητα να συμφιλιωθούμε με παρελθοντικές εμπειρίες και ταυτόχρονα να διαχειριστούμε με θετικό τρόπο τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο iatriodudulaki@gmail.comή τηλεφωνικά στο210-2235410

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περιορισμένες θέσεις.

health.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024