Στον Δήμο Κορυδαλλού

Εκδήλωση για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου

Εκδήλωση για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (HELLESCC) διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στον Δήμο Κορυδαλλού με θέμα «Επίδραση Κατάθλιψης και Άγχους στα άτομα με ΙΦΝΕ - Τρόποι αντιμετώπισης και διαχείρισης», στο πλαίσιο των δράσεών του για την ενημέρωση των ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα, παθήσεις που είναι γνωστές και ως Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου (ΙΦΝΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 19.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 18.30 μ.μ.) στην αίθουσα ποικίλων εκδηλώσεων «Πλειάδες», εντός του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, 3ος όροφος).

Ομιλήτριες θα είναι η Βάσια Καραγιώργου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ανθρωπίνων Σχέσεων MSc, BSc, Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών και η Εύη Λιάκου, Ψυχολόγος MSc, BSc, Υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με την κ. Καραγιώργου και την κ. Λιάκου, όπου το κοινό θα μπορεί να ζητήσει διευκρινίσεις ή να θέσει ερωτήματα σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

health.in.gr