Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αργολίδα το 2ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας

Στην Αργολίδα το 2ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας

Το ετήσιο διεθνούς εμβέλειας 2ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας με τίτλο “Best Practices in Phlebology” θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας με τη συνεργασία της Γαλλικής Φλεβολογικής Εταιρείας.

Το ετήσιο διεθνούς εμβέλειας 2ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Φλεβολογικής Εταιρείας με τίτλο “Best Practices in Phlebology” θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Aks Porto Heli, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας με τη συνεργασία της Γαλλικής Φλεβολογικής Εταιρείας.

Το ιατρικό αυτό συνέδριο -που πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά- έχει ξεπεράσει τα όρια του ελλαδικού χώρου και θεωρείται μία πρότυπη επιστημονική συνάντηση με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη έγκριτων επιστημονικών εταιρειών διεθνούς εμβέλειας, όπως της Γαλλικής Φλεβολογικής Εταιρείας.

Στόχος του Θερινού Σχολείου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Φλεβολογίας αλλά και εν γένει των αγγειακών παθήσεων, φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ό,τι νεώτερο στη διάγνωση και θεραπεία αυτών.

Όπως και στο 1ο Θερινό Σχολείο, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον της ιατρικής κοινότητας που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά επιμορφωτικά σεμινάρια (hands-on workshops), καθώς και να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς.

Ειδικότερα, έχουν προσκληθεί 6 διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία καθώς και 20 Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.hphs2017.gr.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024