Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαϊκό σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου στην Αθήνα

Ευρωπαϊκό σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα διεξεχθεί το 15Ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το πρακτικό μέρος “Hands on” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:30 στην Κλινική  ΙΑΣΩ και το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου του 2017 στο ξενοδοχείο ΗILTON.

Στην Αθήνα θα διεξεχθεί το 15Ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, το πρακτικό μέρος “Hands on” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:30 στην Κλινική ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39 Μαρούσι) και το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου του 2017 στο ξενοδοχείο ΗILTON.

Η ανάγκη για αναγνωρισμένη εκπαίδευση στην κολποσκόπηση είναι κοινή σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε την προσοχή και τις προσπάθειες μας. Φέτος, συμπληρώνονται 15 χρόνια εκπαίδευσης στην Κολποσκόπηση και γι’ αυτό το λόγο, το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο έχει επετειακό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του σεμιναρίου και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ, καθηγητή ΕμμανουήλΔιακομανώλη θα δοθεί έμφαση στην θεραπεία των προκαρκινικών αλλοιώσεων στο κατώτερο γεννητικό σύστημα της γυναίκας και ιδιαίτερα στον τράχηλο της μήτρας και το αιδοίο. Το πρόγραμμα το 2016 είναι αναθεωρημένο και έχει μία νέα δομή, στοχεύοντας στην πρακτική εκπαίδευση των ιατρών που θα συμμετέχουν.

Μερικοί από τους καλύτερους ξένους εκπαιδευτές και έγκριτοι Έλληνες συνάδελφοι, θα είναι και πάλι παρόντες για να βοηθήσουν στην εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια των Γυναικολόγων της χώρας μας.

Το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κολποσκόπησης (European Federation for Colposcopy, EFC) και τη Βρετανική Εταιρεία Κολποσκόπησης (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology, BSCCP) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

health.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024