Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα το συνέδριο 3ο Μεσογειακό και 20ό Διεθνές Ανδρολογικό Συμπόσιο

Στην Αθήνα το συνέδριο 3ο Μεσογειακό και 20ό Διεθνές Ανδρολογικό Συμπόσιο

Στις 9 - 10 Ιουνίου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα, θα διεξαχθεί το 3ο Μεσογειακό και 20ό Διεθνές Ανδρολογικό Συμπόσιο - Congress of Human Sexuality & Reproduction. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα και η αναπαραγωγή και αναμένονται με ενδιαφέρον οι ομιλίες κορυφαίων επιστημόνων από τον χώρο της Ανδρολογίας.

Στις 9 – 10 Ιουνίου 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα, θα διεξαχθεί το 3ο Μεσογειακό και 20ό Διεθνές Ανδρολογικό Συμπόσιο – Congress of Human Sexuality & Reproduction. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα και η αναπαραγωγή και αναμένονται με ενδιαφέρον οι ομιλίες κορυφαίων επιστημόνων από τον χώρο της Ανδρολογίας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν ξεκινούν από τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική, που άλλαξαν το σεξ και τη σεξουαλικότητα, τη σχέση προστάτη, καρκίνου, φαρμάκων και σεξ, την ιατρική και το σεξ. Επιπλέον θα παρουσιαστούν πρωτότυπες εργασίες για τη φιλοσοφία του έρωτα, καθώς και για τα «φλέγοντα» θέματα της νέας εποχής για τη διαδικτυακή σεξουαλικότητα και για το σεξ και τον έρωτα στον 21ο αιώνα.

Θα γίνει εκτενής συζήτηση για τη βιολογία, την κοινωνία και τη σεξουαλικότητα, ενώ θα θιγούν και θέματα-ταμπού για την ελληνική κοινωνία, όπως πώς άλλαξε η προσφυγική κρίση τη σεξουαλική ζωή.

Από ένα τέτοιο συνέδριο δεν θα μπορούσε να λείπει η οπτική του sex & life coaching, το πώς «πουλάνε» τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη σεξουαλικότητα, ενώ θα μάθουμε και τι είναι τα Ειδικά Φροντιστήρια και πώς σχετίζεται το σεξ με την τέχνη.

health.in.gr

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024