Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΛΙΤΟΥΡ στο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του Global Healthcare Travel Council

Η ΕΛΙΤΟΥΡ στο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του Global Healthcare Travel Council

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του "Global Healthcare Travel Council" το οποίο έλαβε χώρα στις 25-27 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο «Le Royal Hotel», στο Αμμάν της Ιορδανίας, με θέμα «Η Παγκοσμιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού».

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού του «Global Healthcare Travel Council» το οποίο έλαβε χώρα στις 25-27 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο «Le Royal Hotel», στο Αμμάν της Ιορδανίας, με θέμα «Η Παγκοσμιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Βασιλιά Abdullah II IBN AL Ηussein και οργανώθηκε από την Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών της Ιορδανίας.

Η ΕΛΙΤΟΥΡ, στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας, προώθησε δυναμικά τον Ελληνικό ιατρικό τουρισμό συμμετέχοντας με εκθεσιακό περίπτερο που εκπροσώπησαν τα μέλη της: Όμιλος ΙΑΣΩ, Όμιλος Euromedica, Eurodentica και Gamma Air Medical. Επιπλέον, συμμετείχαν με ομιλίες ο Δρ. Αντώνης Βλαχούσης, Αντιπρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ και του Ομίλου ΙΑΣΩ, με θέμα “Ελλάδα: Ένας μοναδικός προορισμός ιατρικού τουρισμού”, καθώς και ο Δρ. Νικόλαος Σ. Κουβελάς, Επίκουρος Καθηγητής Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, CEO της EuroDentica Specialized Dental Care AE και Πρόεδρος του Athens Dental Tourism Cluster, με θέμα: »Η οδοντιατρική στο πλαίσιο της Βιομηχανίας του τουρισμού υγείας”. Συνολικά στο συνέδριο συμμετείχαν 44 ομιλητές από 16 χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Καναδάς, Σαουδική Αραβία κ.α. Την Τελετή Έναρξης παρακολούθησαν περισσότεροι από 650 συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων η Α.Ε. Δρ Hani Mulki, Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, η Α.Υ. Πριγκίπισσα Ghida Talal, η Α.Υ. Πριγκίπισσα Dina Mired, η Α.Ε. Lina Annab, Υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Ιορδανίας, η Α.Ε. Δρ Mahmoud Al-Sheyyab, Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας καθώς επίσης πολλοί Υπουργοί, Πρεσβευτές και μέλη του Κοινοβουλίου.

Η 27η Φεβρουαρίου αφιερώθηκε σε επισκέψεις σε Κλινικές του Αμμάν και στη Συνεδρίαση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Global Healthcare Travel Council, στο πλαίσιο της οποίας η Ελλάδα επανεκλέχτηκε στη θέση της Αντιπροεδρίας μέσω της ΕΛΙΤΟΥΡ και συγκεκριμένα του Δρ. Α. Βλαχούση. Στην επιτροπή εκπαίδευσης και πιστοποίησης του Συμβουλίου εκλέχθηκε και ο Δρ. Ν. Κουβελάς. Η Προεδρία για την περίοδο 2017 – 2018 παραδόθηκε στο Ντουμπάι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο ιατρικού τουρισμού.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024