Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστημονικό συμπόσιο για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην Αθήνα

Επιστημονικό συμπόσιο για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην Αθήνα

Στις 13 και 14 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 13 και 14 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κύριο αντικείμενο του Συμποσίου θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και των μεθόδων αυτής. Οι διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για το πώς η πρόοδος της βιοτεχνολογίας συμβάλει στην ανάπτυξη νέων μεθόδων και τεχνικών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής βελτιώνοντας τα ποσοστά γεννήσεων υγιών παιδιών και θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα ερευνητικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Συμποσίου, Θέμη Μαντζαβίνο, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, «το υψηλό επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει η χώρα σε συνδυασμό με την αξιοποίηση και εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και καινοτόμων θεραπειών τοποθετούν την Ελλάδα στο προσκήνιο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στον παγκόσμιο χάρτη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διοργανώνουμε στη χώρα μας αυτό το συνέδριο, το οποίο φέρνει κοντά κορυφαίους επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο σε μια ευρεία συζήτηση γύρω από την υπογονιμότητα και τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισής της».

Επίσημη γλώσσα του Συμποσίου είναι η Ελληνική. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από/προς Αγγλικά. Η εγγραφή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν.

health.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024