Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα με θέμα τη Σεξολογία από φοιτητές για φοιτητές

Ημερίδα με θέμα τη Σεξολογία από φοιτητές για φοιτητές

Το σεξ είναι καθημερινά μέσα στη ζωή μας, αλλά επειδή είναι θέμα taboo, ελάχιστα, τελικά μπορούμε να διελευκάνουμε πλήρως. Μια ημερίδα με δωρεάν συμμετοχή που προσεγγίζει το σεξ μέσα από τη Σεξολογλια και τις άλλες σχετικές Ιατρικές ειδικότητες διοργανώνεται από εθελοντές φοιτητές Ιατρικής την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ.Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Το σεξ είναι καθημερινά μέσα στη ζωή μας, αλλά επειδή είναι θέμα taboo, ελάχιστα, τελικά μπορούμε να διελευκάνουμε πλήρως. Μια ημερίδα με δωρεάν συμμετοχή που προσεγγίζει το σεξ μέσα από τη Σεξολογλια και τις άλλες σχετικές Ιατρικές ειδικότητες διοργανώνεται από εθελοντές φοιτητές Ιατρικής την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ.Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Μ.Ασίας 76, Γουδή).

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές μέλη από το Παράρτημα Αθηνών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Ψυχίατρο – Σεξολόγο Θάνο Ασκητή, διευθυντή του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, καθώς και καθηγητές της Ιατρικής Σχολής και άλλους γιατρούς θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:
Τι ειναι η Σεξολογία; Πως μπορούμε να έχουμε ποιοτική σεξουαλική ζωή (από την πλευρά των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και πρακτικών που μπορούν να μας βλάψουν); Η σεξουαλικότητα συνεπάγεται συντροφικότητα και αυτό τι σημαίνει για την ψυχολογία μας; Πως γινεται και πως πρέπει να γίνεται η σεξουαλικη αγωγή υγείας; Υπάρχει ασέξουαλ; Υπάρχει σεξουαλικότητα στα ηλικιακά άκρα; Ως φοιτητής Ιατρικής, πως προσεγγίζω τον ασθενή με το Σεξουαλικό πρόβλημα;

Η ημερίδα έχει χωριστεί σε δύο μέρη, ένα φτιαγμένο να λύσει τις απορίες κάθε φοιτητή με τα θέματα σχετικά με τη Σεξολογία και ένα που απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές Ιατρικής προκειμένου να βελτιώσουν τη γνώση τους σε διαχείριση ασθενών με σεξουαλικό πρόβλημα και λήψη σωστού σεξουαλικού ιστορικού.

Το γενικό μέρος, περιλαμβάνει και debate με θέμα «Πολυγαμία VS Μονογαμία» το οποίο θα μεταδοθεί και live streaming μέσω Υoutube.

Ακολουθήστε το event στο Facebook για πληροφορίες https://www.facebook.com/events/610745922445682/ ή δηλώστε τη συμμετοχή σας απευθείας εδώ: https://goo.gl/drijyw.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024