Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τι συζητήσαμε live με τον Νικόλαο Παπάνα για τον Διαβήτη

Δείτε τι συζητήσαμε live με τον Νικόλαο Παπάνα για τον Διαβήτη

Το in.gr καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στην ενημέρωση για θέματα υγείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), έφερε τους ειδικούς πιο κοντά στο κοινό, σε μια ζωντανή συζήτηση για τη νόσο.

Το in.gr καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στην ενημέρωση για θέματα υγείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), έφερε τους ειδικούς πιο κοντά στο κοινό.

Ακολουθεί η συζήτηση (σε περιορισμένο πλαίσιο με δικό του scrollbar, και με αντίστροφη σειρά από το τέλος προς την αρχή):



Το Live Chat πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 15:30 – 16.30 μ.μ., με προσκεκλημένο τον κ. Νικόλαο Παπάνα, Πρόεδρο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας – Σακχαρώδους Διαβήτη, υπεύθυνο του Διαβητολογικού Κέντρου της Β’ Παθολογικής Κλινικής του «Δημοκρίτειου» Πανεπιστημίου Θράκης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Παπάνας ήταν στη διάθεση του κοινού και απάντησε σε ερωτήσεις, άκουσε την άποψη των συμμετεχόντων και ενθάρρυνε τη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από σημαντικές πτυχές του διαβήτη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στη διάγνωση του διαβήτη και τα βασικά συμπτώματα, την παρακολούθηση και τον έλεγχο της νόσου, καθώς και την καθημερινότητα του ατόμου που ζει με διαβήτη που βιώνει την επίδραση της νόσου στην κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

To Live Chat πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Sanofi.

health.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024