Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνέδριο Φαρμακογονιδιωματικής και εξατομικευμένης διάγνωσης και θεραπείας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση του 2ου Συνεδρίου Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας με τίτλο «Aπό την τεκμηριωμένη ιατρική στην γνωσιακή εξατομικευμένη ιατρική», που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Νοεμβρίου 2016, στο Αμφιθέατρο της Φυσιολογίας «Γ.Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πραγματοποίηση του 2ου Συνεδρίου Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας με τίτλο «Aπό την τεκμηριωμένη ιατρική στην γνωσιακή εξατομικευμένη ιατρική», που θα πραγματοποιηθεί 4-6 Νοεμβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο της Φυσιολογίας «Γ.Κοτζιάς» (κτίριο 15) της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου και ο στόχος του είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο εμπλουτισμός των γνώσεων και η ενημέρωση ιατρών όλων των ειδικοτήτων, φαρμακοποιών, κλινικών φαρμακοποιών, βιολόγων, γενετιστών, νοσηλευτών, κλινικών διαιτολόγων, καθώς και άλλων επαγγελματιών υγείας για καινούριες μεθοδολογίες που θα τους φέρουν πιο κοντά στην εξατομικευμένη θεραπεία.

Το συνέδριο οργανώνει το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας και Φαρμακογονιδιωματικής ΕΚΠΑ και η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας (ΕΕΦΑΡΜ) με την αιγίδα και την υποστήριξη της European Society of Pharmacogenomics and Personalised Therapy (ESPT).

health.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024