Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωτική εκδήλωση για την «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα»

Ενημερωτική εκδήλωση για την «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου) πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα».

ΟΠανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια»με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου) πραγματοποιείανοιχτή ενημερωτική εκδήλωσημε θέμα«Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα»,τηνΤρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» (Ι. Δραγούμη 5, Αθήνα) με ομιλητές την Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια και Διοικήτρια ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Α. Συγγρός, Δρ Χριστίνα Αντωνίου και τον Δρ Δήμο Πατρίκο, Διευθυντή Ρευματολόγο, Νοσοκομείο Metropolitan.

Οι ειδικοί θα μιλήσουν για τη μορφή της κάθε ασθένειας καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή τους.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Τίνα Κουκοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», ενώ θα προλογίσει ο Ρένος Βαμβακούσης, αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσειανοιχτή συζήτησημε ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.epidermia.gr για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείαςGENESIS Pharma και τη συνεργασία του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματολογικών Νόσων «Α. Συγγρός».

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Ώρα Έναρξης: 19.00– Ώρα Προσέλευσης: 18.30

health.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024