Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωτική εκδήλωση για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη

Ενημερωτική εκδήλωση για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη

Ενδιαφέρει εσάς τους ίδιους, συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα. Η υπερπλασία του προστάτη είναι μια καλοήθης πάθηση που αφορά τους μισούς τουλάχιστον άντρες στην πιο ώριμη παραγωγική ηλικία και ακόμη περισσότερους ηλικιωμένους άντρες, ενώ τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν επηρεάζουν  τόσο τους ίδιους όσο και τον οικογενειακό ή κοινωνικό τους περίγυρο.

Ενδιαφέρει εσάς τους ίδιους, συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα. Η υπερπλασία του προστάτη είναι μια καλοήθης πάθηση που αφορά τους μισούς τουλάχιστον άντρες στην πιο ώριμη παραγωγική ηλικία και ακόμη περισσότερους ηλικιωμένους άντρες, ενώ τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν επηρεάζουν τόσο τους ίδιους όσο και τον οικογενειακό ή κοινωνικό τους περίγυρο.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 , στις 18:00 μ.μ., το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών και το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων καλούν όσους ενδιαφέρονται στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων) να παρακολουθήσουν και, κατόπιν, να αξιολογήσουν μια ταινία με τίτλο «Καλοήθης υπερπλασία προστάτη: όταν η ούρηση γίνεται πρόβλημα».

Πρόγραμμα εκδήλωσης Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016:

  • 18.00-18.30: Προβολή ενημερωτικής ταινίας για την ακράτεια ούρων
  • 18.30-19.00: Συζήτηση με τον Καθηγητή Ουρολογίας Α.Π.Θ. Δημήτρη Χατζηχρήστου, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ουρολογίας Α.Π.Θ. Απόστολο Αποστολίδη και επιστήμονες του ΙΜΟΠ
  • 19.00-20.30: Συμπλήρωση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης στο φουαγιέ του θεάτρου όπου θα λειτουργεί μπουφές με καφέ, αναψυκτικά και κεράσματα

Το ΙΜΟΠ ζητά την ενεργή συμμετοχή σας ώστε να μπορέσει, με τη σειρά του, να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για το θέμα.

health.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024