Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδήλωση στις 15 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Εκδήλωση στις 15 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Φέτος για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής μαζί με το Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνουν ένα μοναδικό event με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας είναι μια πραγματική γιορτή της ίδιας της ζωής και αυτό το αποδεικνύουν τα εκατομμύρια χαμόγελα των ζευγαριών που απέκτησαν το δικό τους μωρό.

Φέτος για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό αυτής της ημέρας, ηΕλληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικήςμαζί με τοΔήμου Αμαρουσίουδιοργανώνουν ένα μοναδικό event με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες. Η οργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Μια ημέρα η οποία θα είναι αφιερωμένη σε όλα τα ζευγάρια που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα αλλά και σε αυτά που δεν απέχουν πολύ από την πραγματοποίησή του, με τη σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση.

ΤηνΤετάρτη 15 Ιουνίου από τις17:00η«Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ)θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι. Με ελεύθερη είσοδο για όλους, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των 4.000 τ.μ υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σύμφωνα με την ηλικία τους . Για τις μικρές ηλικίες φουσκωτά, μπαλάκια, τσουλήθρες και άλλες πολλές εκπλήξεις στο Baby Park, μηχανάκια, αλογάκια, φουσκωτά κάστρα και τσουλήθρες στο Playground, Caroussel, τραμπολίνο, αλλά και ηλεκτρικό τρενάκι στο Luna Park. Για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά στο Adventure Field θα υπάρχει πύργος αναρρίχησης, τοξοβολία αλλά και Bunge τραμπολίνο, αλλά και στο Energy Games θα μπορούν να «προπονηθούν» στο φουσκωτό ποδόσφαιρο και basket αλλά και να εκτονώσουν όλη την ενέργειά τους σε παιχνίδια δράσης. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λόγω εποχής, και η hi-tech area με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά παιχνίδια για γονείς και παιδιά.

Στο Junior Theater, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, animater, θέατρο σκιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα θα βρίσκονται επί σκηνής ανά 30λεπτά, αλλά και στην Meet & Greet area οι νεαροί καλεσμένοι, μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Την Ημέρα Γονιμότητας θα «ντύσουν» μουσικά DJ’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς που θα βρεθεί live στη σκηνή για να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, με δωρεάν είσοδο.

Spot δροσιάς θα υπάρχει για όλους τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση ζέστης αλλά και χώροι σκίασης καθώς και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Φροντίδας αλλά και «parking» για τα καρότσια.

Παράλληλα, τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, δημιουργώντας οικογένεια, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και καθοδηγηθούν με τον σωστό τρόπο και από τους πιο έμπειρους επιστήμονες της ιατρικής υποβοηθούμενης ανθρώπινης αναπαραγωγής.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών και η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός από την Αυστραλία, Μαίρη Κούστας, η οποία, έπειτα από 23 εξωσωματικές γονιμοποιήσεις στο εξωτερικό, κατάφερε να μείνει έγκυος στην Ελλάδα. Η ηθοποιός και συγγραφέας που κέρδισε τις καρδιές των Αυστραλών, έριξε φως στην προσωπική της ιστορία και στην προσπάθεια 10 ετών να μείνει έγκυος. Μοιράστηκε με τον κόσμο τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, τις αποβολές, το γεγονός ότι έμεινε έγκυος ενώ είχε κάνει πάνω από 23 εξωσωματικές συνολικά.

Η εκδήλωση συνοπτικά:

Ημέρα: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, Ώρα: 17:00-21:00

Περιοχή: Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ- Αγορά

Είσοδος & Συμμετοχή: Δωρεάν για όλους

Πρόσβαση: ΗΣΑΠ (στάση Ειρήνη), Προαστιακός, ΟΑΣΑ (γραμμές 441, 550, 602, Α7, Β7 , X14, X15, X40, M1)

Parking: Δωρεάν

Πληροφορίες:www.imeragonimotitas.gr

Οργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Δήμος Αμαρουσίου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024