Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καφές για φροντιστές» με yoga γέλιου και συμβουλές αυτοφροντίδας

«Καφές για φροντιστές» με yoga γέλιου και συμβουλές αυτοφροντίδας

Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».

Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου με την Εύα Ντελιδάκη, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου, από τις 17.30 έως τις 19.30 στην αίθουσα διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Κέντρου Alzheimer, του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», στο 2ο όροφο, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φροντιστές θα ενημερωθούν επίσης από τον ψυχολόγο Γιώργο Σταθάκη, για το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι συνεχής φροντίδα του εαυτού τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία, το δύσκολο έργο της φροντίδας των ανοϊκών ασθενών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Καφές για φροντιστές» πραγματοποιείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων φροντιστών, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στις συναντήσεις μαζί με τους ηλικιωμένους που φροντίζουν, καθώς εθελοντές μπορούν να αναλαμβάνουν την απασχόλησή τους, σε ξεχωριστό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «Ο Νέστωρ» 210-8235050 και 210-8235620.

health.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024