Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνε μια ευχή να πραγματοποιηθεί με πασχαλινές λαμπάδες DPAM

Κάνε μια ευχή να πραγματοποιηθεί με πασχαλινές λαμπάδες DPAM

Φέτος το Πάσχα, η εταιρεία παιδικής ένδυσης και υπόδησης DPAM και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Φέτος το Πάσχα, η εταιρεία παιδικής ένδυσης και υπόδησης DPAM και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Επιλέγοντας μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από τα καταστήματα DPAM βοηθάτε να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα, αφού μέρος των εσόδων από την πώληση της κάθε λαμπάδας δωρίζεται στον οργανισμό.

Εκτός από τις πασχαλινές λαμπάδες, στα καταστήματα DPAM θα βρείτε και την ξεχωριστή ευχετήρια κάρτα που έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο σκοπό και είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο, συμπληρώνοντας τα δώρα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η DPAM σχεδιάζει στη Γαλλία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών. Τα προϊόντα αυτά, προσφέρονται στον καταναλωτή μέσα από τα καταστήματα DPAM, τα οποία είναι κι αυτά μοναδικά, για την χρωματιστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με βάση μια κεντρική ιδέα: τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με τα παιδιά, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό (Du Pareil au Même). Οι ολοκληρωμένες συλλογές, οι οποίες ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, καλύπτουν όλες τις ανάγκες των παιδιών, για όλες τις ώρες της ημέρας (και νύχτας) και για όλες τις περιστάσεις της ζωής τους (σπίτι, παιδική χαρά, αθλητισμός, σχολείο, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.λπ.).

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού Μake-A-Wish International και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.500 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει.

health.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024