Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛΕΑΝΑ: Βραβείο για τη συγγραφή του 10λογου δικαιωμάτων των ρευματοπαθών

ΕΛΕΑΝΑ: Βραβείο για τη συγγραφή του 10λογου δικαιωμάτων των ρευματοπαθών

Η ΕΛΕΑΝΑ (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) έλαβε το πρώτο βραβείο για τη συγγραφή του 10λογου με τα δικαιώματα των νοσούντων από ρευματικές παθήσεις κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου των Συλλόγων Ασθενών μελών της EULAR - PARE στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες.

Η ΕΛΕΑΝΑ (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) έλαβε το πρώτο βραβείο για τη συγγραφή του 10λογου με τα δικαιώματα των νοσούντων από ρευματικές παθήσεις κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου των Συλλόγων Ασθενών μελών της EULAR – PARE στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες.

Για τη σύνταξη των δικαιωμάτων των νοσούντων από ρευματικές παθησεις, η ΕΛΕΑΝΑ συνεργάστηκε με την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής, της οποίας η συμβουλευτική υποστήριξη και οι προτάσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη σύνταξη των δικαιωμάτων.

Η πρωτιά αυτή ενδυναμώνει το έργο της την ΕΛΕΑΝΑ, η οποία με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα δικαιώματα των ασθενών -18η Απριλίου-, έχει ως κεντρικό μήνυμα: «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι, κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα».

Ο δεκάλογος με τα δικαιώματα των νοσούντων από ρευματικές παθήσεις πρόκειται να αναρτηθούν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα των μελών της Eular/Pare και στο επίσημο site του ευρωπαϊκού αυτού οργανισμού ασθενών.

Στα ελληνικά ο δεκάλογος με τα δικαιώματα θα είναι έτοιμος μέχρι το τέλος Απριλίου 2016.

health.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024