Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 22 - 24 Ιανουαρίου το 25ο συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών

Στις 22 – 24 Ιανουαρίου το 25ο συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών

Στις 22 - 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 25ο ετήσιο συνέδριό του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα «Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης».

Στις 22 – 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 25ο ετήσιο συνέδριό του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, με θέμα και κυρίαρχο μήνυμα «Αξιολογείν-επιλέγειν-εκτελείν: κλινική συλλογιστική και λήψη απόφασης».

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2 και Βα-σιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα).

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταδειχθεί ότι η αξιολόγηση και ο κλινικός συλλογισμός απο-τελούν μία διαρκή διαδικασία, καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος αποκατάστασης του ασθενή, καθώς η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του θα τροποποιήσει και θα προσαρμόσει την προσφερόμενη μορφή θεραπείας, προκειμένου να φθάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα: την ταχύτερη αποκατάσταση του ασθενή.

Γρηγορότερη επάνοδος του ασθενή στα καθήκοντά του σημαίνει πολλαπλά κέρδη για τον ίδιο, αλλά και για τη κοινωνία, και την Εθνική Οικονομία: λιγότερες χαμένες εργατοώρες, περισσότερη παραγωγή, καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα συνολικά.

Στα πλαίσια του συνεδρίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, τo Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12:00 – 13:15, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη με θέμα«Η κοινωνία λέει την άποψή της για την Φυσικοθεραπεία».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο πρώην μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας, καθώς και πρώην ασθενείς, προκειμένου να περιγράψουν την εμπειρία τους και τα οφέλη της φυσικοθεραπείας.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024