Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δείτε τί συζητήθηκε μέσω Twitter για το Άσθμα

Σήμερα, δίνουμε ραντεβού στο Twitter και παίρνουμε όλοι μέρος στο TweetChat #AsthmaBreathe που πραγματοποιείται 15:00 - 16:00 μ.μ., στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2015 (hashtag συνεδρίου: #24pneumo2015) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Σήμερα, δίνουμε ραντεβού στο Twitter και παίρνουμε όλοι μέρος στο TweetChat #AsthmaBreathe που πραγματοποιείται 15:00 – 16:00μ.μ., στα πλαίσια του 24ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου 2015 (hashtag συνεδρίου: #24pneumo2015) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Επίσημοι καλεσμένοι στη συζήτηση είναι οι Συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, Πνευνομολόγοι κ. Σ. Λουκίδης και Π. Μπακάκος.

Οι καλεσμένοι θα είναι στη διάθεση σας να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να ακούσουν την άποψη των συμμετεχόντων και να ενθαρρύνουν τη δημιουργία ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την καλύτερη ενημέρωση γύρω από σημαντικές πτυχές της νόσου.

Η συζήτηση επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τη διάγνωση του άσθματος και τα βασικά συμπτώματα, τη διαχείριση των παροξύνσεων, την παρακολούθηση και τον έλεγχο της νόσου, καθώς και την καθημερινότητα του ασθενή με άσθμαπου βιώνει την επίδραση της νόσου στην κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Στη ζωντανή συζήτηση μπορείτε να λάβετε μέρος όλοι, ασθενείς, επαγγελματίες υγείας, επιστημονικοί φορείς, οι δημοσιογράφοι υγείας και όσοι ενδιάφερεστε να μάθετε περισσότερα για το άσθμα.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση και στείλτε τα δικά σας tweets ακολουθώντας το hashtag #AsthmaBreathe.

Η πρόσβαση και η συμμετοχήσε αυτή μπορεί να γίνει μέσω Η/Υ , tablet ή smartphone με σύνδεση στο Internet. Κάντε κλικ εδώ: www.twubs.com/AsthmaBreathe

Η συζήτηση δεν θα αναφερθεί σε θέματα φαρμακευτικών αγωγών και δε θα περιληφθούν αναφορές σε φάρμακα ή φαρμακευτικές δραστικές ουσίες.

Ακολουθήστε επίσης στο Twitter: @boehringergr
Ή κάντε κλικ εδώ: www.twubs.com/AsthmaBreathe

health.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024