Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εσείς, τι μπορείτε να κάνετε με ένα ρολό χαρτί υγείας;

Εσείς, τι μπορείτε να κάνετε με ένα ρολό χαρτί υγείας;

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση γιόρτασε ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (HELLESCC) την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (19/5). Το κοινό διαγωνίστηκε για την πιο ευφάνταστη φωτογραφία με ένα ρολό χαρτί υγείας. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook στο θα βραβευθεί.

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση γιόρτασε ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (HELLESCC) την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (19/5). Το κοινό διαγωνίστηκε για την πιο ευφάνταστη φωτογραφία με ένα ρολό χαρτί υγείας. Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook θα βραβευθεί.

Το Σάββατο 23 Μαΐου τα μέλη του HELLESCC με σύνθημα «Μεταμορφώστε το ‘ταμπού’… Παίξτε μαζί μας!» βρέθηκαν στην Πλατεία Μοναστηρακίου και ενημέρωσαν τους περαστικούς για τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα.

Παράλληλα, προσκάλεσαν το κοινό να συμμετάσχει εμπράκτως στη νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του συλλόγου, βγάζοντας φωτογραφίες με ειδικό φωτογραφικό θάλαμο που υπήρχε στον χώρο της πλατείας για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Οι φωτογραφίες στη συνέχεια, με τη συγκατάθεση των εικονιζόμενων, «ανέβαιναν» στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook προκειμένου να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για την πιο πρωτότυπη ιδέα.

Μπορείτε να κάνετε Like στην σελίδα και στη συνέχεια να ψηφίσετε τη φωτογραφία που σας αρέσει.

health.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024