Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τη Δευτέρα ξεκινά η ενημερωτική καμπάνια για τον διαβήτη

Τη Δευτέρα ξεκινά η ενημερωτική καμπάνια για τον διαβήτη

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου ξεκινά η καμπάνια «Διάδωσέ το» με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη και τις επιπλοκές του. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Με οδηγό τον Διαβήτη - Κάρτα Διαβήτη», καθώς η συχνότητα της νόσου αυξάνεται διαρκώς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου ξεκινά η καμπάνια «Διάδωσέ το» με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη και τις επιπλοκές του. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη», καθώς η συχνότητα της νόσου αυξάνεται διαρκώς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.

Η ενημερωτική δράση έχει στο επίκεντρό της ένα Λεύκωμα, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει επισήμως τη Δευτέρα.

Το Λεύκωμα με τίτλο «Διάδωσέ το» περιλαμβάνει φωτογραφίες και μηνύματα μιας ομάδας αναγνωρίσιμων και αγαπημένων προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Οι συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν από τον Γιώργο Καλφομανώλη, και επικοινώνησαν σημαντικά και δυνατά μηνύματα για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη. Το υλικό αυτό, χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία της ειδικής αυτής έκδοσης και θα διανεμηθεί δωρεάν σε ιατρούς, ασθενείς, νοσοκομεία, διαβητολογικά κέντρα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στο El Convento Del Arte, στην οποία θα παρευρεθούν γιατροί, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι εταιρειών και αρκετοί από τους αναγνωρίσιμους-συμμετέχοντες στο Λεύκωμα «Διάδωσέ το».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία της συλλεκτικής κονσόλας PlayStation 4 (PS), την οποία διέθεσε η Sony Computer Entertainment στα πλαίσια της επετείου των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation (PS).

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Η βραδιά θα κλείσει με τον Μίμη Πλέσσα να παρουσιάζει στο πιάνο τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

health.in.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024