Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημέρες υγείας και ποιότητας ζωής με δωρεάν εξετάσεις

Ημέρες υγείας και ποιότητας ζωής με δωρεάν εξετάσεις

Το εμπορικό κέντρο AVENUE, πιστό στην υπόσχεσή του για υπεύθυνη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της οικογένειας, παρουσιάζει σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις. Τον Οκτώβριο αλλά και τον Νοέμβριο, θα υποδεχτεί κορυφαίους επιστήμονες, με στόχο την προσφορά σημαντικών γνώσεων στο κοινό με διαδραστικό τρόπο.

Το εμπορικό κέντρο AVENUE, πιστό στην υπόσχεσή του για υπεύθυνη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της οικογένειας, παρουσιάζει σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις. Τον Οκτώβριο αλλά και τον Νοέμβριο, θα υποδεχτεί κορυφαίους επιστήμονες, με στόχο την προσφορά σημαντικών γνώσεων στο κοινό με διαδραστικό τρόπο.

Οι εκδηλώσεις γίνονται με την ευγενική χορηγία του Τμήματος καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής του φαρμακείου του AVENUE.

Την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου (17:00), το AVENUE σε συνεργασία με το www.4yourfamily.gr, παρουσιάζουν την εκδήλωση με τίτλο «Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μας; Ώρα για απενοχοποίηση!».

Μια ομάδα έγκριτων επιστημονικών συνεργατών, θα βρεθούν στο εμπορικό κέντρο προκειμένου να «αγγίξουν» ένα θέμα που απασχολεί τους σύγχρονους γονείς. Η Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Αλεξάνδρα Καππάτου, ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Νίκος Καφετζόπουλος και η Ολυμπιονίκης judo, Μαρία Καραγιαννοπούλου, θα συνομιλήσουν με το κοινό σε μια διαδραστική ημερίδα με δώρα και εκπλήξεις.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος Αθανασία Ανεζάκη.

Αναλυτικά, οι θεματικές ενότητες της εκδήλωσης:

  • Αλεξάνδρα Καππάτου, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος: «Υπάρχουν ιδανικοί γονείς; ‘Πετάξτε’ τις ενοχές κι αντιμετωπίστε με θετικό τρόπο τη γονεϊκότητα»
  • Νίκος Καφετζόπουλος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος: «Απενοχοποιήστε τη σωστή διατροφή. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε!»
  • Μαρία Καραγιαννοπούλου , Ολυμπιονίκης Judo: «Πολύτιμες συμβουλές για να κάνετε την άσκηση παρέα με τα παιδιά σας… παιχνίδι!»

Το Σάββατο, 1η Νοεμβρίου (11.30 και 17.00), με αφορμή την έναρξη της Παγκόσμιας εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7/11), ειδικοί από τη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική Ιασώ θα δώσουν συμβουλές για επιτυχή Μητρικό Θηλασμό και φροντίδα του νεογνού. Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της μητέρας και καθησυχάζουν τις ανησυχίες της, ώστε να γίνει ευκολότερη η εγκατάσταση του Μητρικού Θηλασμού.

Την Παρασκευή 7 (14:00 – 20:00) και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00), ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει μεγάλη διήμερη εκδήλωση για την σκελετική υγεία με Δωρεάν Μετρήσεις Κύφωσης και Σκολίωσης για μαθητές γυμνασίων αλλά και για ενήλικες. Εξειδικευμένοι επιστήμονες, θα συμβουλεύσουν το κοινό για την πρόληψη, την άσκηση και φυσικά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

Τέλος, την Παρασκευή 21 (17.00 – 20.00) και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου (11.30 – 20.00), θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδήλωση ενημέρωσης, πρόληψης και διαχείρισης του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών (Σ.Υ.Ν.Ε.Δ.), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μας προσκαλεί στην εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, με δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους. Εξειδικευμένοι επιστήμονες και επιστημονικοί συνεργάτες θα ενημερώνουν το κοινό για την πρόληψη και διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη.

Το Σάββατο θα είναι αφιερωμένο στο Νεανικό Διαβήτη, με μετρήσεις, διαδραστικά παιχνίδια σωστής διατροφής για τα παιδιά, διατροφικές ιστορίες από την εκπομπή«Πες μου μιαγλυκιά ιστορία», του ραδιοφωνικού σταθμούwww.mindradio.gr, καθώς και μεμια μουσική έκπληξη.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

health.in.gr

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024