Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιο αξιόπιστα αποτελέσματα στην ανάλυση ούρων με το cobas® 6500

Πιο αξιόπιστα αποτελέσματα στην ανάλυση ούρων με το cobas® 6500

Υψηλότερη ταχύτητα αναλύσεων και ακρίβεια αποτελεσμάτων προσφέρει το cobas® 6500, ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ανάλυσης ούρων για την εξέταση 23 παραμέτρων, που συμβάλει στη διάγνωση παθήσεων όπως οι ουρολοιμώξεις, οι νεφροπάθειες και ο διαβήτης.

Υψηλότερη ταχύτητα αναλύσεων και ακρίβεια αποτελεσμάτων προσφέρει το cobas® 6500, ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ανάλυσης ούρων για την εξέταση 23 παραμέτρων, που συμβάλει στη διάγνωση παθήσεων όπως οι ουρολοιμώξεις, οι νεφροπάθειες και ο διαβήτης.

Το νέο αυτό σύστημα αποτελούμενο από δύο αρθρωτούς αναλυτές, συνδυάζει τις βιοχημικές αναλύσεις ούρων μέσω ταινίας (strip) με την ψηφιακή μικροσκοπική εξέταση ούρων. Το cobas® 6500 έχει την υψηλότερη ταχύτητα αναλύσεων από κάθε άλλο διαθέσιμο σύστημα, εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα του εργαστηρίου, μειώνοντας παράλληλα τις εργασίες που εκτελούνται χειροκίνητα, καθώς και τον κίνδυνο έκθεσης του εργαστηριακού προσωπικού σε βιολογικά υλικά.

Η ανάλυση ούρων αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια. Τα ούρα εξακολουθούν να αποτελούν βασικό δείκτη για πολλές νόσους, όπως είναι οι ουρολοιμώξεις, οι νεφροπάθειες και ο διαβήτης. Η ανάλυση ούρων μπορεί να αποκαλύψει σοβαρές βλάβες της υγείας οι οποίες είναι ασυμπτωματικές στα αρχικά στάδια και αντιμετωπίσιμες εφόσον διαγνωστούν έγκαιρα. Η ταινία ανάλυσης ούρων (strip) είναι ένα βασικό διαγνωστικό εργαλείο που προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες πληροφορίες για τυχόν παθολογικές μεταβολές στα ούρα. Η διαγνωστική τους αξία αξιοποιείται κυρίως στη διάγνωση πρώτης γραμμής, στον προσυμπτωματικό έλεγχο κατά τις εξετάσεις ρουτίνας ή πρόληψης και στην παρακολούθηση της θεραπείας.

Το σύστημα cobas® 6500 αποτελείται από δύο αρθρωτούς αναλυτές: την υπομονάδα ανάλυσης ούρων με ταινία που εξετάζει γρήγορα τα ούρα, ώστε να εντοπιστούν ασθένειες όπως οι νεφροπάθειες και οι ουρολοιμώξεις και τη δεύτερη υπομονάδα, η οποία καταργεί τις χειροκίνητες ενέργειες που απαιτεί η μικροσκοπική εξέταση προσφέροντας πλήρως αυτοματοποιημένο ποσοτικό προσδιορισμό, καθώς και ταξινόμηση των σωματιδίων που περιέχονται στα ούρα μέσω ψηφιακής μικροσκοπικής εξέτασης. Η μονάδα αυτή επιταχύνει σημαντικά τη μικροσκοπική εξέταση, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τη μεταβλητότητα των αποτελεσμάτων και βελτιώνει την τυποποίηση. Για λόγους ευελιξίας, οι δύο υπομονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε χωριστά είτε ως μία κοινή πλατφόρμα.

health.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024