Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδες δωρεάν προληπτικού ελέγχου αλλεργιών

Εβδομάδες δωρεάν προληπτικού ελέγχου αλλεργιών

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική, συνδιοργανώνει και φέτος την Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ). Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους να ελέγξουν την ευαισθησία τους σε βασικά αλλεργιογόνα, δηλαδή τυπικά αθώες ουσίες του περιβάλλοντος που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική, συνδιοργανώνει και φέτος την Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) με την ευγενική χορηγία της SIEMENS.

Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους να ελέγξουν την ευαισθησία τους σε βασικά αλλεργιογόνα, δηλαδή τυπικά αθώες ουσίες του περιβάλλοντος (π.χ. γύρη από φυτά) που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 28 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου 2014, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διενεργήσουν δωρεάν (με μέγιστο αριθμό εξεταζομένων 1.800 άτομα) ένα γενικό τεστ ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης (Test panel) σε 12 βασικά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, επιθήλια σκύλου-γάτας, μούχλα, γύρη δέντρων, αγριόχορτο, πεντάνευρο, περδικούλι).

Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες, ενώ με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ.). Πόσοι όμως έχουμε βρει τι είναι αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουμε, κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη;

Η απάντηση μπορεί να δοθεί με ασφάλεια και αξιοπιστία με τις εξειδικευμένες εξετάσεις που γίνονται στον Όμιλο ΒΙιοϊατρική, καθώς με την βοήθεια των συνεργαζόμενων ιατρών αλλεργιολόγων, ετοιμάσαμε και προτείνουμε τις πέντε παρακάτω ομάδες αλλεργιογόνων, βασιζόμενοι στους «συνηθέστερους υπόπτους» πρόκλησης αλλεργικών αντιδράσεων, στην συμβολική τιμή των 4€ ανά Rast test.

ΓΥΡΕΙΣ

ΕΛΙΑ

ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΙ

ΑΓΡΙΑΔΑ

ΤΡΙΦΥΛΛΙ

ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ

ΤΙΜΗ

20 €

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΓΑΛΑ ΑΓΕΛΑΔΟΣ

ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ

ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ

ΣΙΤΑΡΙ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΤΙΜΗ

20 €

ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ- ΜΥΚΗΤΕΣ

ΑΚΑΡΙ D1

ΑΚΑΡΙ D2

ΜΥΚΗΤΑΣ Μ6

ΜΥΚΗΤΑΣ Μ2

ΜΥΚΗΤΑΣ Μ3

ΤΙΜΗ

20 €

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ

ΑΜΥΓΔΑΛΟ

ΚΑΡΥΔΙ

ΤΙΜΗ

16 €

ΕΠΙΘΗΛΙΑ ΖΩΩΝ– ΕΝΤΟΜΑ

ΕΠΙΘΗΛΙΑ ΓΑΤΑΣ

ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΣΚΥΛΟΥ

ΜΕΛΙΣΣΑ

ΣΦΗΚΑ

ΚΟΥΝΟΥΠΙ

ΤΙΜΗ

20 €

Kατά τη διάρκεια της δράσης, κάθε πρόσθετη ειδική αιματολογική εξέταση RAST (ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), θα προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 4 €, ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης αλλεργιολογικής εκτίμησης.

Πληροφορίες για τη δράση στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024