Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 25-26 Απριλίου το 29ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας

Στις 25-26 Απριλίου το 29ο Συνέδριο Κλινικής Καρδιολογίας

Στις 25-26 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι εργασίες του 29ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και την  Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στις 25-26 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι εργασίες του 29ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι καρδιολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα πραγματοποιηθούν 9 Στρογγυλά τραπέζια και θα συζητηθεί ότι πιο έγκυρο και σύγχρονο αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται για πρώτη φορά φέτος η παρουσίαση των νεώτερων οδηγιών στον τομέα της πρόληψης του καρδιαγγειακού κινδύνου με προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα, με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση του έλληνα κλινικού καρδιολόγου.

Στο Συνέδριο επίσης θα υπάρχουν συνεδρίες αφιερωμένες ειδικά σε κλινικά περιστατικά δομικών καρδιοπαθειών και αρρυθμιών που αναδεικνύουν τον κλινικό προσανατολισμό του συνεδρίου.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

health.in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024