Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Έναν αιώνα ζωής συμπληρώνει η εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού Παπαποστόλου

Την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ακατάπαυστης προσφοράς στο χώρο της υγείας κήρυξε η εταιρεία Παπαποστόλου κατά τη διάρκεια του ετήσιου ενδοεπιχειρησιακού συνεδρίου της στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2014, στο συνεδριακό της κέντρο στο Νέο Ψυχικό.

Την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ακατάπαυστης προσφοράς στο χώρο της υγείας κήρυξε η εταιρεία Παπαποστόλου κατά τη διάρκεια του ετήσιου ενδοεπιχειρησιακού συνεδρίου της στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2014, στο συνεδριακό της κέντρο στο Νέο Ψυχικό.

Για τα 100 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία θα οργανώσει μέσα στο έτος πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις για κάθε ιατρική ειδικότητα, όπως Εβδομάδες Καρδιολογίας, Ακτινολογίας, Πνευμονολογίας κ.λπ. με προσκεκλημένους ξένους ομιλητές και καλεσμένους γιατρούς και επαγγελματίες Υγείας της χώρας μας. Καθόλο το 2014 δε, θα προσφέρει τα προϊόντα των οίκων που αντιπροσωπεύει σε ειδικές τιμές. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου.

Η εταιρία Παπαποστόλου αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη οικογενειακή ελληνική επιχείρηση διαθέσεως ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Παπαποστόλου το 1914, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκαταλέγεται μεταξύ των 400 αμιγώς οικογενειακών επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά (ανήκουν και διοικούνται αμιγώς από οικογένειες).

Κύρια δραστηριότητά της είναι η διάθεση και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, Διαγνωστικά Κέντρα και Ιδιωτικά ιατρεία.

Συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού και είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και την υλικοτεχνική υποδομή για την εκτέλεση έργων turn – key «με το κλειδί στο χέρι», για την παράδοση στο σύνολο μίας Κλινικής, ενός Νοσοκομείου ή ενός Ιατρείου.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει:
• Εκπόνηση μελέτης ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού Νοσηλευτικών Μονάδων
• Εκπόνηση μελέτης εγκατάστασης του εξοπλισμού
• Προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού
• Εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού
• Διαρκή τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού

health.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024