Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα για την ρομποτική χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία

Ημερίδα για την ρομποτική χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία

Ημερίδα έχει θέμα «Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία: Ότι πιο σύγχρονο για την υγεία σας» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014.

Ημερίδα έχει θέμα «Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική στην Ωτορινολαρυγγολογία: Ότι πιο σύγχρονο για την υγεία σας» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 (10:00 – 13:30), στο ξενοδοχείο King George (αίθουσα «KG Ballroom 3»).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Στο επίκεντρο των εργασιών θα βρεθεί η αντιμετώπιση των όγκων κεφαλής-τραχήλου και της αποφρακτικής άπνοιας στον ύπνο με τη Ρομποτική Χειρουργική και στόχος είναι η ενημέρωση για τη θέση της διαστοματικής Ρομποτικής Χειρουργικής στην Ωτορινολαρυγγολογία, καθώς και να αποσαφηνιστούν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το ρομποτικό σύστημα Da Vinci στο χειρουργό-ωτορινολαρυγγολόγο.

Η Διαστοματική Ρομποτική Χειρουργική με το σύστημα Da Vinci, άρχισε να εφαρμόζεται ερευνητικά το 2004, και καθιερώθηκε ως ασφαλής εναλλακτική μέθοδος στην αντιμετώπιση καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του στοματοφάρυγγα, υποφάρυγγα, λάρυγγα.

Το ρομποτικό σύστημα Da Vinci επέτρεψε για πρώτη φορά στους χειρουργούς-ωτορινολαρυγγολόγους, πολύ μεγαλύτερη προσπέλαση στις περιοχές στόματος, φάρυγγα, λάρυγγα.

Σημαντικές ενδείξεις εφαρμογής της Διαστοματικής Ρομποτικής Χειρουγικής είναι η αντιμετώπιση όγκων της περιοχής κεφαλής και τραχήλου, καθώς και η αντιμετώπιση ασθενών με αποφρακτική άπνοια στον ύπνο.

health.in.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024