Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πρώτη ελληνική επιχείρηση σε επενδύσεις έρευνας η Pharmathen

Σε πρώτη ελληνική επιχείρηση ως προς τις επενδύσεις στην έρευνα αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen, σύμφωνα με την κατάταξη «The 2013 EU Industrial R&D Investment Scoreboard», της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε πρώτη ελληνική επιχείρηση ως προς τις επενδύσεις στην έρευνα αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen, σύμφωνα με την κατάταξη «The 2013 EU Industrial R&D Investment Scoreboard», της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επίσης, κατατάσσεται 46η βάσει των επενδύσεων σε έρευνα ανάμεσα στις 4577 φαρμακευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ε.Ε. και 435η θέση ανάμεσα στις 1.000 μεγαλύτερες ερευνητικές εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Pharmathen, περιλαμβάνεται ήδη από το 2007 κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη κατάταξη επενδύοντας σταθερά περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η επιβράβευση αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη από μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα η Εταιρεία, από διάφορους φορείς και οργανισμούς («Επιχειρηματική Αριστεία» – Made in Greece 2013, «True Leaders 2013», “Best Workplaces 2013”, Ruban d’Honneur “The International Growth Strategy of the Year Award” – European Business Awards 2012/2013, “Export Awards 2013”).

Ο πρόεδρος της Pharmathen, Βασίλειος Κάτσος σχολιάζοντας την διάκριση της εταιρείας επισημαίνει ότι «η κατάταξη της Pharmathen για μια ακόμα χρονιά σε μια τόσο τιμητική θέση στον κατάλογο “The 2013 EU Industrial R&D Investment Scoreboard” σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της εταιρίας, είναι η έμπρακτη απόδειξη πως η προσήλωσή μας σε αυτό το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε στη Pharmathen, δείχνει το δρόμο για την έξοδο από τη κρίση και για τη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Έρευνα αποτελεί τη καρδιά του οργανισμού Pharmathen και σε συνδυασμό με τις Επενδύσεις και την Εξωστρέφεια, είναι τα εχέγγυα για τη πραγματοποίηση του οράματος που έχουμε γι’ αυτήν την εταιρία. Παραμένοντας πιστοί στο πλάνο για επενδύσεις στην Έρευνα, νιώθουμε πως συμβάλουμε στο να αυξήσουμε κάθε χρονιά που περνάει, αυτό που τόσο μας έλλειψε τα τελευταία χρόνια: τον σεβασμό στην Ελλάδα και την ελληνική επιχειρηματικότητα».

Η Pharmathen είναι μία αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με διεθνή δραστηριοποίηση. Με αιχμή της επιχειρησιακής της λειτουργίας την επιστημονικότητα, η Pharmathen κατέχει ένα διευρυμένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια και περιλαμβάνει πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Με τρία υπερσύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και δύο βιομηχανικές μονάδες, η Pharmathen καλύπτει στη δραστηριοποίησή της όλο το φάσμα, από την ανάπτυξη, έως την διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων.

Η Εταιρεία πρόσφατα ίδρυσε γραφεία στην Ιορδανία και την Αυστραλία και απέκτησε μόνιμη αντιπροσώπευση στην Ν. Αμερική, ενώ τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα σε όλες τις αγορές της Ε.Ε. και τα δικαιώματα διανομής τους εκχωρούνται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παγκόσμια.

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024