Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξειδικευμένη φροντίδα υγείας για όλους τους αθλητές του Spetses Mini Marathon

Εξειδικευμένη φροντίδα υγείας για όλους τους αθλητές του Spetses Mini Marathon

Η Ορθοβιοτική για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος χορηγός της τριήμερης γιορτής του αθλητισμού Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες 11-13 Οκτωβρίου 2013.

Η Ορθοβιοτική για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος χορηγός της τριήμερης γιορτής του αθλητισμού Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες 11-13 Οκτωβρίου 2013.

Οι αθλητές, επαγγελματίες και μή του Spetses mini Marathon θα λάβουν μέρος σε 6 αγωνίσματα: Αγώνες Δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων, αγώνες Κολύμβησης 2500μ. και 5000μ. και Παιδικοί Αγώνες που συμπεριλαμβάνουν τρέξιμο και κολύμβηση.

Η Ορθοβιοτική υποστηρίζει τους αγώνες, προσφέροντας την πλήρη ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, στους αθλητές όλων των αγωνισμάτων. Στην εξειδικευμένη ιατρική ομάδα της Ορθοβιοτικής μετέχουν καρδιολόγος, παθολόγος και ορθοπεδικός.

Στον Spetses Mini Marathon του 2012 έτρεξαν πάνω από 1300 με νικητή του γύρου Σπετσών των 26 χιλιομέτρων το Νίκο Παπαδόπουλο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων τον Κώστα Νακόπουλο. Στον κολυμβητικό αγώνα, στην απόσταση των 2500 μέτρων (Κόστα-Σπέτσες) νικήτρια ήταν η Κυριακή Λιόση με χρόνο 37 λεπτών, ενώ στα 5000 μέτρα (Σπέτσες-Κόστα-Σπέτσες) ο πρώτος που τερμάτισε στις ακτές των Σπετσών ήταν ο Δημήτρης Σταματίου με χρόνο 1 ώρα και 15 λεπτά.

Η Ορθοβιοτική είναι ένα νέο, πρότυπο πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε για να συμβάλει στην απόκτηση και διαφύλαξη της «βέλτιστης» υγείας, στη μακροβιότητα αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, το καταρτισμένο ιατρικό δυναμικό και το έμπειρο προσωπικό, κάνουν αισθητή τη διαφορετικότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Ορθοβιοτικής. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός άρα ξεχωριστή είναι και η συνταγή υγείας που πρέπει να ακολουθήσει για αυτό δημιουργούμε την εξατομικευμένη συνταγή υγείας κάθε ασθενή μας.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024