Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεμινάρια πρακτικής άσκησης στην κλινική Μητέρα

Σεμινάρια πρακτικής άσκησης στην κλινική Μητέρα

Τη δημιουργία σεμιναρίων μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων πρακτικής άσκησης πάνω σε σημαντικά θέματα ανακοίνωσε η κλινική Μητέρα.

Τη δημιουργία σεμιναρίων μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων πρακτικής άσκησης πάνω σε σημαντικά θέματα, με σκοπό την εξειδίκευση και την εξοικείωση νέων γιατρών με τις νέες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής όπου απαιτείται, καθώς και νέων προσεγγίσεων στις επιμέρους ειδικότητες ανακοίνωσε η κλινική Μητέρα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα οργανώνονται και υλοποιούνται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ενώ μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης. Τα σεμινάρια, αφορούν σε νέους ιατρούς, ειδικευμένους στο αντικείμενό τους, οι οποίοι επιθυμούν την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων σε υποειδικότητα της κύριας εξειδίκευσής τους και ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 6869279, 210 6869274 και στο e-mail: info@mitera.gr

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024