Και ελληνικός και… παγωμένος!
Ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο ειδικός του ελληνικού καφέ μοιράζεται με τους πραγματικούς λάτρεις του καφέ, μια εναλλακτική, πρωτότυπη και πάνω από όλα παγωμένη εκτέλεση στο σπίτι, κρατώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτα το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική γεύση, που τον κάνουν να ξεχωρίζει στις καρδιές των Ελλήνων!
Spotlight
-
Έως τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο του Πάσχα - Πώς το υπολογίζετε
-
«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον θάνατο του φαντάρου Μανώλη Τσικνάκη στη Ρω
-
Όλα στη φορά! - Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή του Messenger ίσως ενοχλήσουν κάποιους
-
Ο εβραιοαμερικανός κοσμήτορας του Μπέρκλεϋ που έδιωξε από το σπίτι του Παλαιστίνιους φοιτητές
Ακολουθώντας τα παρακάτω 5 απλά βήματα, ο Λουμίδης Παπαγάλος σας προσκαλεί σε μια …παγωμένη απόλαυση!
1. Ετοιμάζουμε έναν διπλό ελληνικό
2. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά
3. Αφού παγώσει περνάμε τον καφέ από το φίλτρο του γαλλικού και σερβίρουμε σε 2 χαμηλά ποτήρια
4. Ετοιμάζουμε αφρόγαλα και το προσθέτουμε στον καφέ
5. Προσθέτουμε το καλαμάκι και η παγωμένη απόλαυση ξεκινά
Ψηθείτε τώρα και εσείς για ένα παγωμένο ελληνικό με τη διαχρονική υπογραφή του Λουμίδης Παπαγάλος για να συντροφεύσει όλες τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τη παρέα σας!
Ξένη δημοσίευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις