Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωθείτε για το μελάνωμα και κάντε δωρεάν εξετάσεις

Ενημερωθείτε για το μελάνωμα και κάντε δωρεάν εξετάσεις

Καμπάνια ενημέρωσης με κεντρικό σύνθημα «Η Πρόληψη-Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές», διοργανώνει ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος.

Καμπάνια ενημέρωσης με κεντρικό σύνθημα «Η Πρόληψη-Έγκαιρη Διάγνωση Σώζει Ζωές», διοργανώνει ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος.

Στα πλαίσια της καμπάνιας εκπαιδευμένοι εθελοντές του ΑγκαλιάΖΩ θα διανήμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στους κινδύνους της υπέρμετρης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία και την ενημέρωση του για τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου και τους τρόπους αυτοεξέτασης.

Παράλληλα ιατρός-δερματολόγος θα εξετάζει δωρεάν και θα παραπέμπει για περαιτέρω χαρτογράφηση σπίλων (ελιών) όταν απαιτείται στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Η Καμπάνια θα υλοποιηθεί:

  • στο Δήμο Χαλανδρίου 16 και 17 Ιουλίου στη κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου ώρες 15:00- 19:00 και 17:00-21:00 αντίστοιχα
  • στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στις 23 Ιουλίου στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και στις 24 Ιουλίου στη Πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο ώρες 17:00 – 20:00

Η δράση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία των Εταιρειών Bristol-Myers Squibb και Leo Pharma Hellas.

health.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024