Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιραστείτε μία καθημερινή ιστορία αγάπης με τον μπαμπά σας και κερδίστε προϊόντα P&G

Μοιραστείτε μία καθημερινή ιστορία αγάπης με τον μπαμπά σας και κερδίστε προϊόντα P&G

Εσείς θυμηθήκατε να πείτε «Χρόνια Πολλά Μπαμπά»; To health.in.gr σας αποκαλύπτει το καλύτερο δώρο για τον μπαμπά σας και σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook για να μοιραστείτε τη δική σας στιγμή με τον μπαμπά σας για να κερδίσετε προϊόντα P&G.

Εσείς θυμηθήκατε να πείτε «Χρόνια Πολλά Μπαμπά»; To health.in.gr σας αποκαλύπτει το καλύτερο δώρο για τον μπαμπά σας και σας προσκαλεί στο προφίλ του στο Facebook για να μοιραστείτε τη δική σας στιγμή με τον μπαμπά σας για να κερδίσετε προϊόντα P&G.

Μια αγκαλιά: το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Πατέρα!
Στην Ελλάδα, περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θεωρούν ότι οι μικρές, απλές χειρονομίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους, ενώ μία και μόνο αγκαλιά έχει τη δύναμη να κάνει την ημέρα τους καλύτερη. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από έρευνα της P&G, που στόχο είχε να αποκαλύψει πως τα «φαινομενικά μικρά και συνηθισμένα πράγματα» έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας λίγο καλύτερη.

Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει πως τα μικρά, καθημερινά πράγματα έχουν μεγάλη δυναμική και στη σχέση γονέα και παιδιού. Συγκεκριμένα, το 84% των Ελλήνων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως «τα καθημερινά πράγματα που έκαναν οι γονείς μου για μένα, μου έδωσαν τις πιο έντονες αναμνήσεις τις παιδικής μου ηλικίας».

Τα στοιχεία αυτά της έρευνας, με αφορμή τη Ημέρα του Πατέρα, ενέπνευσαν ένα βίντεο, που στόχο έχει να μας παρακινήσει να σκεφτούμε τα μικρά καθημερινά πράγματα που έκανε για εμάς ο μπαμπάς μας και έχουν χαραχτεί βαθιά μέσα μας. Οι Ζέτα Μακρυπούλια, Περικλής Ιακωβάκης και Μιλτιάδης Καρούμπας μοιράζονται αναμνήσεις με τον πατέρα τους από την παιδική τους ηλικία και στέλνουν με τον δικό τους τρόπο ένα ευχαριστώ στους μπαμπάδες τους.

Εσείς; Ποιά είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση από τα απλά, καθημερινά πράγματα που έκανε ο μπαμπάς σας για εσάς;

Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα (16/6) σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ανάμνηση και 20 τυχεροί θα κερδίσουν ένα κουτί με προϊόντα P&G.


Τι κερδίζετε;

Οι 20 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα κουτί που θα περιέχει τα ακόλουθα προϊόντα: Ariel, Fairy, Always, Pantene (σαμπουάν, conditioner, κρεμώδης αφρός ενυδάτωσης), Olay, Oral B και Swiffer.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στην συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού, κάνοντας κλικ εδώ.

Η φόρμα συμμετοχής δεν είναι προσβάσιμη μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε ωστόσο να δηλώσετε συμμετοχή μέσω σταθερού ή φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταμπλέτας.

health.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024