Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με άριστα αξιολογήθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ανάπλαση»

Με άριστα αξιολογήθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ανάπλαση»

Με «Άριστα» αξιολογήθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ανάπλαση», για άλλη μια φορά, κατά τη διαδικασία ελέγχου της από την Περιφέρεια Αττικής.

Με «Άριστα» αξιολογήθηκε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ανάπλαση», για άλλη μια φορά, κατά τη διαδικασία ελέγχου της από την Περιφέρεια Αττικής.

Στην Έκθεση Αξιολόγησης η επιτροπή εστίασε στο «εξειδικευμένο προσωπικό» που διαθέτει η συγκεκριμένη δομή αποκατάστασης για υπηρεσίες Κλειστής Νοσηλείας, Ημερήσιας Νοσηλείας και Ημερήσιας Φροντίδας και επεσήμανε ότι η «Ανάπλαση» «παρέχει άριστες υπηρεσίες κάτω από άριστες συνθήκες κτιριακές, καθαριότητας και εξοπλισμού».

Σχολιάζοντας την αξιολόγηση του εποπτεύοντος φορέα ο πρόεδρος της «Ανάπλασης» Χρήστος Γεωργόπουλος επεσήμανε: «Η αξιολόγησή μας με άριστα δηλώνει ότι η Πολιτεία δεν στέκεται απλά στο γεγονός ότι πληρούμε τις προϋποθέσεις λειτουργίας μας κατά τον νόμο. Επιπλέον, αναγνωρίζει τις κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει η «Ανάπλαση» στους ασθενείς της. Η «Ανάπλαση» ως «Κέντρο Αριστείας» εδώ και είκοσι περίπου χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της αποκατάστασης, διαθέτοντας ακτινοβολία που ξεπερνά τα σύνορα της χώρα μας. Παρόλα αυτά είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει και επιβραβεύει εγγράφως τις προσπάθειές μας».

Και ο κ.Γεωργόπουλος κατέληξε: «Δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που περνά η χώρα μας, εμείς δεν πρόκειται να «κουρέψουμε» την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Αντίθετα θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και να καλύπτουμε όλο το φάσμα της αποκατάστασης, αποτελώντας πρότυπο για τους υπολοίπους».

health.in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024